loader
Sunimprof Rottaprint devine Rottaprint si are o noua identitate vizuala

Sunimprof Rottaprint devine Rottaprint si are o noua identitate vizuala

Numele de Rottaprint face parte din istoria companiei, iar simbolul din logo evoca procesul tehnologic al tiparirii

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania, devine Rottaprint si are o noua identitate vizuala, in urma unui proces integrat de rebranding. Investitia in crearea si implementarea noi strategii de brand a companiei s-a ridicat la 40.000 euro.

Potrivit reprezentantilor companiei, principalul obiectiv al procesului de rebranding a fost crearea unei imagini de brand unice pe toate pietele pe care activeaza. Pana in prezent, in Ungaria si Germania compania era cunoscuta sub numele de Sunimprof, iar in Romania ca Sunimprof Rottaprint.

In primul rand, ne-am dorit sa avem o imagine consecventa in toate tarile in care suntem prezenti si sa avem o comunicare de brand unitara. Am optat pentru o varianta mai simpla si mai usor de retinut pentru clientii si partenerii nostri. Mai mult decat atat, am urmarit ca noua identitate sa reflecte in totalitate activitatea noastra si suntem convinsi ca acest lucru nu poate decat sa ne intareasca pozitia de lider al pietei din Romania”, declara Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint

Numele de Rottaprint face parte din istoria companiei, iar simbolul din logo evoca procesul tehnologic al tiparirii, precum tiparul in rola, activitate definitorie pentru companie. Astfel, R-ul stilizat din simbol cuprinde trei elemente: linia care reprezinta hartia care intra in utilaj, cercul care este tamburul utilajului, iar semicercul care face trimitere la produsul finit.

De asemenea, procesul de rebranding a inclus si lansarea unei noi versiuni a site-ului companiei. Astfel, noul site www.rottaprint.com, contine informatii la zi despre companie si serviciile pe care le ofera si va fi disponibil in patru limbi, pentru a putea ajunge mai usor la cele mai importante piete vizate de producatorul roman.

Despre Rottaprint

Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania. Cu o experienta de 28 ani, compania cu sediul in Apahida, jud. Cluj, detine in prezent 4 centre logistice in Romania: Timisoara, Brasov, Ilfov, Pascani si 2 centre logistice in Ungaria si Germania, in care lucreaza peste 270 de angajati. In 2018, Rottaprint a livrat produse in 11 tari din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii.

Autori

foto
SUNIMPROF ROTTAPRINT SRL