loader
tbi bank si Safety Broker incheie un parteneriat strategic prin care ofera romanilor asigurari, inclusiv RCA, cu plata in rate fara dobanda

tbi bank si Safety Broker incheie un parteneriat strategic prin care ofera romanilor asigurari, inclusiv RCA, cu plata in rate fara dobanda

Astfel, clientii pot cumpara asigurari, inclusiv auto obligatorii RCA prin solutia Buy Now, Pay Later (BNPL) in 4 rate fara dobanda sau in 6-12 rate cu dobanda

Nevoia consumatorilor de a avea acces la noi instrumente eficiente de finantare a crescut in actualul context economic, inclusiv in domeniul asigurarilor, unde costul politelor de asigurare se afla pe trend ascendent. tbi bank, una dintre cele mai importante banci de tip challenger din Europa de Sud-Est, care ofera solutii de plata flexibile, a incheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari din Romania, Safety Broker. Astfel, clientii pot cumpara asigurari, inclusiv auto obligatorii RCA prin solutia Buy Now, Pay Later (BNPL) in 4 rate fara dobanda sau in 6-12 rate cu dobanda.

 In anul 2023, societatile de asigurare autorizate si reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) au subscris prime brute in valoare de aproximativ 18,2 miliarde lei, in crestere cu circa 10% fata de valoarea inregistrata in anul 2022, conform datelor prezentate de ASF.

Costurile se afla in continuare pe trend ascendent, inclusiv in ceea ce priveste primele de asigurare, iar consumatorii au nevoie de solutii inteligente de finantare care sa-i ajute sa-si mentina standardul de viata. Ramanem aproape de clientii nostri si incheiem un nou acord cu un jucator puternic din domeniul asigurarilor, Safety Broker, pentru a oferi romanilor posibilitatea sa plateasca mai usor asigurarea RCA sau alte solutii de asigurare de care au nevoie, fara sa puna presiune pe bugetul familiei”, spune Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

Solutiile de finantare de tip BNPL sunt usor de accesat si permit consumatorilor sa esaloneze costul total al oricarei achizitii, in rate egale. Cu ajutorul acestui instrument, clientii pot face mai multe achizitii sau pot cumpara produse cu valoare mai mare, in timp ce comerciantii au acces la un nou instrument care poate satisface mai bine nevoile consumatorilor.

Safety Broker de Asigurare, prezent din 2005 pe piata din Romania, este unul din principalii jucatori pe piata distributiei de asigurari din Romania, fiind parte a grupului american Acrisure, unul dintre cei importanti brokeri de asigurari din SUA. La finalul anului 2023, compania avea o valoare a primelor intermediate in valoare de peste 271 milioane de euro. 

Accesul clientilor nostri la asigurarile auto obligatorii RCA a fost mereu o prioritate pentru noi, mai ales intr-un context economic dificil. Prin acordul cu un partener puternic, de talia tbi bank, reusim sa oferim consumatorilor o solutie inteligenta de achizitionare rapida si usoara a oricarei polite de asigurare”, a spus Viorel Vasile, CEO, Safety Broker de Asigurare. 

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI
foto
SAFETY BROKER DE ASIGURARE SRL