loader

TERMENI SI CONDITII

 

Doingbusiness.ro este editat de catre International Business Promotion srl, denumit in continuare IBP, cu sediul in str. Ion Bogdan nr. 4-6, etaj 4, sector 1, Bucuresti, tel. +40 213170390.

Servicii IBP Online Termeni & Conditii

Nota pentru utilizatori: cititi cu atentie Termenii & Conditiile de utilizare (care alcatuiesc "Acordul") care guverneaza utilizarea de catre dvs. ("Utilizatorul" sau "Dvs.") a site-ului central IBP (localizat la www.doingbusiness.ro) si a Serviciilor IBP (dupa cum sunt definite mai jos) oferite prin intermediul acestora.

Anumite sectiuni din Website-ul IBP sunt accesibile gratuit si prin accesarea lor dvs. consimtiti asupra capitolelor relevante ale acestui Acord. Alte Servicii IBP pot fi accesate numai dupa inregistrare si de aceea nu sunt disponibile tuturor utilizatorilor. Inregistrandu-va pentru a putea beneficia de sectiunile cu restrictie ale Website-ului IBPsi/sau utilizand acele Servicii IBP, consimtiti asupra continutului capitolelor acestui Acord care se aplica acelor Servicii IBP.

IBP si reteaua sa de parteneri care formeaza Grupul IBP ("noi" sau "noua") (ne revine resposabilitatea sa) luam principiile de confidentialitate in mod serios. Cuprinse in sectiunea 7 ("Principiile IBP de Confidentialitate") explica masurile pe care Noi le luam pentru a fi siguri ca informatia despre Dvs. este pastrata in siguranta si beneficiaza de o stricta confidentialitate si va recomandam sa le cititi cu atentie.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

1.1 Acest Acord acopera urmatoarele servicii oferite de IBP (impreuna alcatuiesc "Serviciile IBP"):

(a) Serviciul de Informatii IBP Online ("doingbusiness.ro") ofera servicii de informatii de afaceri, gestionate centralizat de catre IBP, servicii ce constau in furnizarea de date si informatii de afaceri, colectate si structurate dupa o metoda unica elaborata de IBP ("Baza de Date IBP "), impreuna cu alte informatii si servicii conexe. Serviciul de Informatii IBP este disponibil in site-ului doingbusiness.ro. Serviciul de Informatii IBP include oferta de informatii despre produse si/sau servicii ale tertelor parti si permit accesul la informatii si servicii furnizate de catre terti ("Terte Persoane Autorizate").

(b) Utilizatorului i se va permite sa caute potentiali furnizori pentru business-ul sau folosind codurile de clasificare a produselor si serviciilor IBP si apoi sa trimita un email preformatat catre furnizorii listati pe Website-ul IBP corespunzatori criteriilor Dvs. de cautare. Serviciul IBP permite de asemenea Utilizatorului sa adauge sau sa inlature potentiali furnizori din lista de emailuri primite. Raspunsurile la astfel de cereri vor fi de asemenea email-uri de raspuns preformatate.

1.2 IBP isi rezerva dreptul de a imbunatati, modifica sau chiar suspenda, din cand in cand, Serviciile IBP (sau o parte dintre acestea). Prezentul Acord cuprinde totalitatea intelegerilor dintre parti referitoare la Serviciile IBP si inlocuieste oricare alte angajamente, acte de reprezentare, acorduri, declaratii si intelegeri anterioare, care au existat sau ar fi trebuit sa fie incheiate intre IBP si Utilizator. IBP are dreptul sa modifice Acordul la orice instiintare facuta prin intermediul Website-ului IBP.

2.1 Utilizatorul consimte sa nu copieze (altfel decat accidental in timpul procesului de vizualizare), sa nu comercializeze, re-vinde, distribuie, retransmite, publice, redacteze o baza de date, nu poate indeplini o cautare automata sau descarca ori altfel transfera sau exploata commercial in vreo forma orice informatii IBP sau continut al unei terte parti primite prin intermediul ori in conexiune cu Serviciile IBP, altfel decat pentru scopul personal al propriei afaceri.

2.2 Pentru inlaturarea oricarei urme de indoiala, si fara a se limita numai la aceasta situatie, Baza de Date IBP sau Continutul de Date ale unei Terte Parti nu vor fi folosite ca parte a vreunui produs ori serviciu sau informatiile nu vor fi furnizate unei alte terte parti in vreun fel in care ar putea sa intre in competitie cu afacerea sau produsele IBP.

2.3 Utilizarea Bazei de Date IBP sau a Serviciilor IBP pentru “spamming” si/sau in scopuri de marketing nesolicitat care este impotriva legii, este cu desavarsire interzis - de exemplu (dar fara a se limita numai la aceasta situatie) Utilizatorul nu trebuie sa utilizeze Baza de Date IBP sau Serviciile IBP pentru a trimite cuiva mesaje nesolicitate in scopuri de marketing sau acela de a oferi bunuri sau servicii spre vanzare. In particular Utilizatorul consimte sa nu foloseasca Serviciul Cereri de Oferte de Pret IBP in scopul de marketing pentru propriile sale produse si/sau servicii (sau produse ale unor terte parti). Serviciile IBP nu vor fi folosite pentru a trimite emailuri la adresele unor persoane particulare, altele decat adresele de email ale persoanelor din companiile listate in Website-ul IBP.

2.4 Utilizatorul consimte sa foloseasca transmiterea de Cereri de Oferta numai pentru trimiterea de cereri de pret justificate ca fiind in interesul cerintelor de achizitionare proprii afacerii sale. Utilizatorul retine ca revine in propria lui responsabilitate continutul acestor cereri de oferta.

2.5 Utilizatorul admite sa raspunda prompt la toate raspunsurile ce se primesc in urma corespondarii prin intermediul Serviciilor IBP.

2.6 Cu exceptia cazului in care este permis prin lege, Utilizatorul nu va intra in partea tehnica, nu va decompila, dezasambla, modifica sau transforma, in parte sau in totalitate, nici un software accesibil via sau prin conectare la serviciile IBP.

IBP ofera Utilizatorului (pentru perioada in care Utilizatorul are un abonament valabil (unde e relevant) cu Noi) o licenta personala, ne-exclusiva, ne-transferabila ("Licenta") pentru a accesa si utiliza Serviciile IBP si Baza de Date IBP in scopuri interne numai raportat la Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Acord. Utilizatorul nu va ceda altcuiva drepturile sale asupra ei, nu va dispune dupa voia sa de aceasta Licenta, nu va acorda sub-licenta sau transfera in vreun alt mod drepturile sale recunoscute prin acest Acord si, in particular, el nu va permite nici unei persoane (exceptie facand angajatii autorizati, in cazul cand Utilizatorul este de tipul unei corporatii sau al unui parteneriat de afaceri, fara acceptul scris al IBP. Orice solicitare de utilizare in grup se va face catre IBP.

4.1 Utilizatorul admite ca nu-si va insusi niciun drept de folosire a Bazei de Date IBP, a Serviciilor IBP sau al oricaror informatii compilate prin utilizarea de catre Utilizator a Serviciior IBP. Utilizatorul in continuare admite ca Baza de Date IBP formeaza un "tot" de valoare al informatiei si ca dreptul de autor, marcile inregistrate si toate celelalte proprietati intelectuale din cadrul sau relativ la Serviciile IBP si la Baza de Date IBP, sunt si vor ramane proprietatea IBP si partenerilor, dupa cum e cazul ori, in cazul Continutului unei Terte Parti Autorizate, posesorilor lor de licenta. Utilizatorul nu va altera sau inlatura nici un simbol de copyright sau orice alta forma de identificare sau informatie relativ la dreptul de autor sau de proprietate legata de Baza de Date (Informatii) IBP. In limita extinderii pe care orice curte de jurisdictie competenta o detine referitor la drepturile pe care Utilizatorul le-ar avea cu privire la Baza de Date IBP , la Serviciile IBP ori la orice alte informatii obtinute prin compilarea de catre Utilizator a Serviciilor IBP , Utilizatorul ofera catre IBP o licenta de acces ne-exclusiva, libera de orice drepturi si dreptul de utilizare in orice scop al unor astfel de date.

4.2 IBP, doingbusiness.ro si siglele lor sunt marci inregistrate si nu se vor copia sub nici un motiv.

4.3 Utilizatorul nu va modifica, organiza sau transforma nici o parte din serviciile IBP si nu va utiliza, fara permisiune, alt software pentru accesarea serviciilor IBP. Nu se vor utiliza programe ce pot vicia serviciile IBP in vreun fel.

5.1 IBP nu va fi sub nici o forma obligat fata de Utilizator sa-l despagubeasca pentru pierderi ori stricaciuni indirecte sau in consecinta (inclusiv pierderi de profituri, contracte, venituri sau de credibilitate), fie ca sunt sau nu cauzate din neglijenta, relativ la Baza de Date IBP sau la orice alte informatii, considerate ca fiind furnizate de Serviciile IBP (inclusiv, dar fara limitare, orice informatii ce apar ca rezultat al cautarilor), ori relativ la folosirea acestor servicii de catre Utilizator. IBP nu va fi raspunzator si, de altfel, nici nu va fi acuzat de nerespectarea acestui Acord, in cazul unui esec (sau intarziere in indeplinirea oricareia dintre obligatiile sale stabilite aici de fata), cauzate de circumstante independente de vointa sa.

5.2 Utilizatorul in cauza admite sa despagubeasca firma IBP in cazul oricaror pierderi, distrugeri ori obligatii de vreun fel ce rezulta direct sau indirect din utilizarea Bazei de Date IBP sau a Serviciilor IBP , inclusiv, dar fara a se limita numai la aceasta si tinand cont de toate ofertele sau alte informatii furnizate ca parte a Serviciilor IBP , in cazul oricarei actiuni sau plangeri legate de cererile de oferte de pret catre orice furnizor sau, in cazul oricarei amenzi obisnuite.

5.3 Utilizatorul admite ca firma IBP nu detine nici un control asupra continutului ofertelor disponibile prin intermediul Serviciului IBP de Licitatii Publice si de aceea IBP nu accepta sa fie raspunzator pentru actualitatea, utilitatea sau vreo inexactitate propagata prin intermediul Serviciului IBP de Licitatii Publice si prin intermediul oricaror oferte sau alte informatii puse la dispozitie ca parte a acestui serviciu.

5.4 Utilizatorul admite ca se poate intampla ca Serviciile IBP sa nu identifice chiar ofertele sau furnizorii doriti de catre acesta sau pot identifica oferte ori furnizori care nu sunt de interes pentru Utilizator. Utilizatorul isi va folosi propria inteligenta si abilitate in evaluarea rezultatelor oferite de Serviciile IBP si nu va trage la raspundere firma IBP pentru orice costuri interne sau externe (inclusiv, dar fara a se limita la aceasta, toate costurile de consultanta externa sau administrare interna) survenite ca rezultat al utilizarii serviciilor si ca raspuns la oferte irelevante ori ca urmare a actionarii in vreun fel in urma obtinerii altor informatii obtinute prin intermediul Serviciilor IBP. In plus, Utilizatorul nu va trage la raspundere firma IBP in cazul pierderii unor oportunitati de afaceri sau in cazul altor pierderi rezultate din oferte relevante pentru Utilizator ori din faptul ca Serviciile IBP au esuat in identificarea unui potential furnizor.

5.5 Utilizatorul admite ca firma IBP nu detine nici un control asupra continutului emailurilor trimise pentru Cereri de Oferta, al fisierelor atasate sau al unor raspunsuri aferente, si drept urmare IBP nu accepta sa fie raspunzator pentru astfel de probleme. In plus Utilizatorul admite ca firma IBP si transmiterea de Cereri de Oferta sunt singurele care faciliteaza incheierea afacerilor dintre Utilizator si Furnizor, dar IBP nu va avea nici o implicare contractuala in vreo tranzactie dintre Utilizator si orice Furnizor. In consecinta, termenii si conditiile de utilizare referitoare la orice tranzactie si orice disputa intre Utilizator si Furnizor vor reveni exclusiv in sarcina Utilizatorului.

5.6 Informatiile din Baza de Date IBP sunt colectate folosind chestionare, liste de verificare si discutii amanuntite cu companiile inregistrate in Baza de Date IBP. Multe dintre informatiile din Baza de Date IBP sunt furnizate de catre terte persoane autorizate. Acuratetea si complexitatea informatiei colectate depind de gradul de cooperare al companiilor din Baza de Date IBP. Desi intreprinde eforturi sustinute pentru a se asigura ca informatiile sunt cat mai corecte d.p.d.v. comercial, IBP nu-si asuma raspunderea pentru valabilitatea, utilitatea sau orice inexactitate a informatiilor din Baza de Date IBP.

5.7 Serviciile IBP sunt puse la dispozitie "asa cum sunt", fara vreo garantie, termeni sau conditii de orice fel, inclusiv (dar fara a se limita numai la acestea) garantii, termeni sau conditii de calitate, vandabilitate, concordanta cu scopul dvs. sau in conformitate cu orice descriere ori, in general, cu privire la calitatea serviciilor IBP, a Bazei de Date IBP, a Continutului de Informatii despre Terte Parti sau al oricaror alte informatii obtinute prin utilizarea Serviciilor IBP, fie ca ele rezulta implicit ori sunt in mod expres, statutar sau altfel exprimate, despre care in felul acesta se stipuleaza ca nu se supun unor interpretari extinse permise de altfel prin lege.

5.8 Datorita caracterului interactiv al serviciilor si al Internet-ului in general, IBP nu acorda nici o garantie si nu-si ia nici un angajament cum ca utilizarea Serviciilor IBP se va face fara erori sau intreruperi. IBP nu este raspunzator si nu are obligatia sa inlature defectiuni de comunicatie sau de retea, intarzieri sau caderi (temporare sau altfel) ale retelei, in timpul utilizarii serviciilor IBP.

5.9 Nu se ofera nicio garantie ca email-urile trimise sau primite prin utilizarea Serviciilor IBP nu vor fi lipsite de virusi sau bug-uri. Utilizatorul este raspunzator in a se asigura ca niciun virus sau bug nu va fi atasat unor astfel de email-uri si va fi singurul raspunzator pentru orice pierdere de informatii sau vatamare a sistemului unui furnizor catre care a fost trimis un astfel de email.

5.10 Serviciul IBP ofera link-uri catre alte site-uri. IBP nu-si asuma responsabilitatea si nu are nici o obligatie in ceea ce priveste continutul ori exactitatea informatiei sau orice alt aspect al unui asemenea site.

5.11 IBP nu va fi sub nici o forma obligat fata de Utilizator sa-l despagubeasca pentru pierderi ori stricaciuni indirecte sau in consecinta (inclusiv pierderi de profituri, contracte, venituri sau de credibilitate), fie ca sunt sau nu cauzate din neglijenta, relativ la Baza de Date IBP sau la orice alte informatii, considerate ca fiind furnizate de Serviciile IBP (inclusiv, dar fara limitare, orice informatii ce apar ca rezultat al cautarilor sau ca invitatii la licitatie), ori relativ la folosirea acestor servicii de catre Utilizator. IBP nu va fi raspunzator si, de altfel, nici nu va fi acuzat de nerespectarea acestui Acord, in cazul unui esec (sau intarziere in indeplinirea oricareia dintre obligatiile sale stabilite aici de fata), cauzate de circumstante independente de vointa sa.

5.12 Responsabilitatea IBP nu va depasi in nici un caz limitele actualului pret platit pentru Serviciile contra Cost (cum sunt definite mai jos).

6.1 Daca Utilizatorul doreste sa acceseze anumite sectiuni ale Serviciilor IBP , care nu sunt disponibile gratuit tuturor utilizatorilor ("Servicii cu Plata "), acesta va fi solicitat sa achite catre IBP taxe nerambursabile (sau, in alt caz, gestionate de IBP ), pentru unitati de credit pentru acces sau pentru abonare, in baza conditiilor si a preturilor specificate din cand in cand de IBP.

6.2 Utilizatorului i se ofera posibilitatea sa plateasca accesul la Serviciile IBP prin transmiterea pe Internet a datelor privind card-ul de credit. Ca pentru orice alt sistem de comunicare, exista riscuri de interceptare a mesajului la transmiterea informatiilor prin Internet. Desi IBP si-a luat toate masurile de precautie corespunzatoare pentru a reduce riscul interceptarii lor, Utilizatorul trebuie sa ia cunostinta de faptul ca toate informatiile sunt transmise pe riscul sau iar IBP nu va avea nici o raspundere privind siguranta acestor informatii in timpul transmisiei.

6.3 In momentul accesarii oricaruia dintre Serviciile cu Plata, Utilizatorul va trebui sa se supuna termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor, emise din cand in cand de catre IBP.

6.4 Utilizatorul va proteja Serviciile cu Plata si orice Informatie IBP disponibila prin intermediul lor de accesul unor terte parti neautorizate si va urma toate instructiunile relativ la siguranta Serviciilor cu Plata emise de catre IBP. La accesarea oricaror Servicii cu Plata sau a oricarui alt Serviciu IBP care cere inregistrare, Utilizatorul va folosi orice parola sau identificare de utilizator (ID) sau nume de utilizator emise de IBP. Utilizatorul accepta sa fie raspunzator in utilizarea oricarei astfel de masuri de siguranta si garanteaza ca va pastra secretul oricarei parole, identificare de utilizator sau nume de utilizator sau al oricarui alt mecanism sau instrument de confidentialitate si nu-l va divulga nici unei alte persoane.

7.1 Informatiile pe care Noi le colectam

Vom colecta numai datele Dvs. personale pe care le puneti la dispozitie cand va inregistrati pe site sau cand luati legatura cu noi pentru furnizare de informatii. Daca parcurgeti acest site doar pentru a-l cunoaste, nu este nevoie sa dezvaluiti nici o informatie despre Dvs., cum ar fi: numele, datele dvs. de contact sau detalii despre card-ul dvs. de credit/debit, care ne este necesara pentru efectuarea operatiunilor de facturare. La cerere, va vom trimite intotdeauna o copie cu toate datele dvs. personale pe care le detinem, sub rezerva unei taxe pe care avem dreptul s-o aplicam avand in vedere legea de protectie a datelor. Sunteti in masura oricand sa va actualizati si sa puneti la punct online datele dvs. personale prin intermediul sectiunii "Servicii pentru Membri" de pe acest site.

Informatiile personale cuprinse in Baza de Date IBP pot fi corectate si puse la punct de catre fiecare persoana in cauza prin trimiterea unui e-mail catre office@ibp.ro.

7.2 Scopul pentru care Noi folosim informatiile despre Dvs.

Noi colectam informatia despre Dvs. astfel incat sa va putem informa despre noile oferte, produse si servicii care v-ar putea interesa pentru a putea imbunatati si personaliza serviciile noastre si orice alt serviciu furnizat catre Dvs. prin intermediul site-ului nostru. Avem nevoie de asemenea sa prelucram informatiile dvs. personale pentru a putea tine evidenta contabila si pentru efectuarea operatiunilor de facturare si a sistemului de administrare.

Putem depozita unele informatii personale si le putem folosi pentru a va putea oferi servicii, informatii si propuneri personalizate prin intermediul sectiunii noastre de Servicii. Odata dat acordul Dvs. pentru aceasta, puteti bineinteles reveni asupra lui si cere incetarea furnizarii unor asemenea servicii, oricand prin intermediul sectiunii "Servicii pentru Membri" de pe acest site.

Informatia dvs. poate fi prelucrata de catre terte persoane juridice care au incheiat un contract cu Noi de indeplinire a intelegerilor noastre cu Dvs.

7.3 Transmiterea informatiilor despre Dvs.

Putem transmite date obtinute de la Dvs.catre terte parti in cadrul unor statistici in bloc, nu individuale, catre potentiali clienti platitori, de exemplu: numar de utilizatori, varste reprezentative, pozitionare geografica.

In situatia in care nu respectati Acordul s-ar putea sa fim nevoiti sa dezvaluim informatii despre dvs. Putem de asemenea dezvalui sau accesa informatii din contul dvs., daca acest lucru este cerut prin lege sau de catre un organism guvernametal.

7.4 Securizare

Este foarte important pentru noi sa pastram in siguranta informatiile despre dvs. Totusi, nici o transmitere de date prin Internet nu este garantata a fi in totalitate sigura. Astfel, chiar daca Noi facem tot posibilul pentru a proteja informatiile despre Dvs., Noi nu va putem asigura sau garanta ca orice informatie pe care dvs. ne-o transmiteti este complet in siguranta in timpul transmisiei si, de aceea, orice informatie trimiteti o veti trimite pe riscul dvs.

7.5 Cookies

Poti folosi cookies pentru a face site-ul mai usor de utlizat.

7.6 Transferarea informatiei despre dvs. in strainatate

Informatiile despre Dvs. pe care ni le-ati supus atentiei prin intermediul acestui site sau al altuia, vor fi transferate in alte tari de catre Noi sau partenerii nostri, in scopul respectarii obligatiilor contractuale pe care le avem catre Dvs.

7.7 Decizii Automate

O parte din Website-ul IBP si a procesului de facturare functioneaza automat si Noi putem prelucra informatiile dvs. personale in cadrul procesului nostru de facturare.

Procedeele afisate mai sus reprezinta metodele aflate in curs de protejare a datelor. Pentru a tine pasul cu schimbarile tehnologice rapide, vom analiza si corecta din cand in cand aceste metode si le vom adauga in Termeni si Conditii de Utilizare in mod corespunzator.

Daca aveti intrebari referitoare la Principiile IBP de Confidentialitate sau despre cum folosim informatiile pe care le avem despre dvs., va rugam contactati la office@ibp.ro.

8.1 Altceva in afara de informatia personala identificabila, care este acoperita de Principiile de Confidentialitate , orice material pe care Dvs. il transmiteti sau il postati pe website-ul IBP va fi considerat neconfidential si fara drepturi de proprietate. IBP nu are nici o obligatie legat de acest material. IBP si membrii Grupului IBP vor avea dreptul la libera copiere, divulgare, distributie, incorporare sau alta utilizare a acestui material si al tuturor informatiilor, imaginilor, sunetelor, textelor si al altor lucruri concretizate din ele pentru vreun scop commercial sau ne-comercial.

8.2 Va este interzisa postarea sau transmiterea catre sau dinspre acest website IBP al oricarui material:

(a) pentru care Dvs. nu aveti toate licentele si/sau aprobarile necesare;

(b) care constituie sau incurajeaza o conduita ce ar putea fi considerata ofensa criminala, da curs responsabilitatii civile, sau care in vreun alt fel ar fi ilegal ori ar ataca drepturile unei terte parti, in jurisdictia careia acesti Termeni si Conditii de Utilizare se supun sau in jurisdictia oricarei alte tari; ori

(c) care este daunator din punct de vedere tehnic (inclusiv, dar fara a se limita la aceasta situatie, virusi de computer, bombe logice, cai troieni, alte tipuri de virusi, componente daunatoare, informatii deformate sau alte software-uri si date daunatoare sau cu scop de razbunare).

8.3 Nu utilizati in mod gresit Website-ul IBP (inclusiv, dar fara a se limita numai la aceasta situatie, prin incercarea de a sparge alte programe – hacking – prin transmiterea de orice material publicitar nesolicitat sau neautorizat, prin materiale promotionale, prin mailuri vechi, spam, scrisori fara adresa, scheme piramida, sau orice alta forma de solicitare).

8.4 IBP va coopera din plin cu orice autoritate legala de constrangere sau cerere ori directionare a IBP sau a unui membru al Grupului IBP catre o curte judiciara pentru a da la iveala identitatea ori a localiza pe oricine posteaza orice material in dauna acestui Acord.

Revine in responsabilitatea Utilizatorului sa se asigure daca actioneaza in acord cu legile oricarui stat atunci cand acceseaza Baza de Date IBP. De exemplu, in Germania, datele personale pot fi accesate doar acolo unde Utilizatorul are un interes indreptatit in acest sens iar inregistrarile trebuie retinute ca proba justificativa. in alte tari exista posibiltatea ca firmele sa se poata inregistra in cadrul unui Serviciu in scopul prevenirii primirii pe telefon sau fax de mesaje pentru marketing nesolicitate.

10.1 Informatii Personale

Serviciul de Conexiuni prin IBP (de aici inainte "Serviciul")este un serviciu furnizat de catre IBP si furnizorul sau, IntelligenceFocus (de aici inainte "Furnizorul"),catre abonatii IBP (de aici inainte "Abonatii IBP ") care s-au abonat la serviciul de Conexiuni prin IBP , pentru a se raporta informatia sau agentii economici care acceseaza site-ul, lucru necesar pentru a determina citi si care sunt vizitatorii care acceseaza profilul de companie al Abonatilor nostri. Noi putem monitoriza traficul pe acest Website Internet in acest scop.

Informatiile despre vizitatori achizitionate prin intermediul acestei monitorizari (adrese IP, ziua si ora vizitei de pe Site) sunt legate numai de agenti economici (nici o adresa IP legata de persoane fizice nu este procesata); ele sunt alaturate de catre Furnizorul nostru de Servicii incepand cu data de disponibilitate din inregistrarile Internet (numele corporativ al companiei si informatiile destinate publicitatii furnizate de catre DNS (Serviciul Numelui de Domeniu) ( "Informatiile") si apoi comunicate Abonatilor IBP impreuna cu ceva informatii aditionale de la IBP (cum ar fi licitatii primite si date statistice de audienta).

Aceste Informatii sunt procesate de catre IBP si de Furnizorul sau de Servicii (care ar putea fi localizat in afara Uniunii Europene), pentru singurul scop al Serviciului si pot fi comunicate Abonatilor IBP numai, exclusiv pentru alte scopuri. Informatiile sunt tratate de catre IBP si de Furnizorul sau ca fiind confidentiale si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. In orice moment esti indreptatit, fiind subiect al termenilor si conditiilor stipulate de orice lege aplicabila, sa accesezi informatiile tale personale si sa ceri modificarea lor, stergerea sau blocarea lor, contactand serviciul nostru aflat in tema cu protectia informatiilor tale personale, la urmatoarea adresa de Email : office@ibp.ro.

Abonatii IBP pot folosi Informatiile furnizate de catre tine sau obtinute prin intermediul Serviciului din motive de Marketing, de exemplu pentru a te informa despre produsele sau serviciile lor. Conform legilor aplicabile, ai in orice moment dreptul sa obiectezi in legatura cu utilizarea Informatiilor tale in scopuri de Marketing contactand Consultantul IBP aflat in tema si informand IBP (la adresa de Email mentionata mai sus), in acest scop.

In cadrul Serviciului, Abonatii nostri sunt de acord cu noi, intelegand prin aceasta ca subinteleg sa trateze Informatiile ca fiind confidentiale si sa le foloseasca in strans acord cu orice lege aplicabila, in acord cu regulamentele referitoare la informatii personale. Oricum, IBP nu are puterea sau controlul asupra Abonatilor sai care sunt liberi sa determine cum aceste Informatii vor fi folosite si cum se va referi ca si la un Controler de Informatii in cadrul intelesului legislatiei de confidentialitate aplicabila. IBP si Furnizorul sau actioneaza numai ca si procesatori pentru Abonatii IBP si, de aceea, nu poate garanta maniera prin care Abonatii sai utilizeaza Informatiile si nu accepta nici o responsabilitate in legatura cu aceasta. Vizitand acest Website, admiti ca esti de acord cu serviciile si principiile mentionate mai sus.

10.2 Cookie-uri

Pentru furnizarea Serviciului si/sau a Furnizorului se pot folosi cookie-uri pe computerele vizitatorilor Website-ului IBP. Cookie-urile sunt fisiere pe care serverele Web le plaseaza pe computerul utilizatorului Internet si sunt proiectate sa stocheze informatia de baza (cum ar fi preferintele vizitatorului). Acest lucru ajuta IBP si pe Furnizorul sau sa estimeze mai bine numarul de vizitatori anonimi individuali de pe Website-ul IBP. Sunt doua tipuri de cookie-uri care pot fi folosite : de sesiune si permanente. Cookie-urile de sesiune exista numai in timpul sesiunii online a vizitatorului pe website. Ele dispar din computerul vizitatorului cand el/ea inchide software-ul browserului. Cookie-urile permanente raman pe computerul vizitatorului si dupa ce browserul a fost inchis. Cand se examineaza cookie-urile tale poti remarca un cookie care este setat de catre IBP sau de catre Furnizorul sau. Un asemenea cookie este folosit pentru a masura conduita vizitatorului website-ului IBP cand se acceseaza profilele de companie ale Abonatilor IBP.

Ai posibilitatea sa accepti sau sa refuzi cookie-urile. Majoritatea browserelor web accepta cookie-urile in mod automat, dar poti in mod obisnuit modifica setarile browserului pentru a refuza cookie-urile setate de IBP sau Furnizorul sau daca preferi.

Daca alegi sa refuzi cookie-urile, s-ar putea sa nu fi apt de a te autentifica sau de a folosi alte trasaturi interactive din Website-ul IBP si serviciile care depind de cookie-uri.

10.3 Avertismente Web sau GIF-uri de stergere

Semnalul web, numit de asemenea si GIF de stergere, este o imagine grafica transparenta (in mod obisnuit 1 pixel x 1 pixel) utilizata in combinatie cu cookie-uri pentru a-i ajuta pe aceia care utilizeaza website-uri sa inteleaga conduita vizitatorilor lor.

Utilizarea semnalelor web permite site-ului sa inregistreze actiuni simple ale vizitatorului. In mod obisnuit ele contin un numar de instructiuni sau tag-uri care apoi intreaba serverul website-ului daca sa-ti trimita informatii ulerioare (cum ar fi o imagine sau un bloc de text care se schimba in mod frecvent). Cand browserul unui utilizator cere informatii dintr-un website, in felul acesta simple informatii pot fi de asemenea reunite, cum ar fi : adresa IP a computerului tau, momentul la care materialul a fost vizualizat, tipul browserului care a regasit imaginea si existenta cookie-urilor care au fost setate de sever anterior./p>

Aceasta este informatie disponibila oricarui web server pe care il vizitezi. Semnalele web nu dau nici o informatie suplimentara. Ele sunt numai un mod convenabil de a alatura cele mai simple statistici sau sa managerizeze cookie-urile.

Prin inchiderea cookie-urilor browserului se va activa avertismentul de a nu mai urmari activitatea ta specifica. Acest web avertisment poate inca inregistra o vizita anonima din adresa ta IP, dar informatia unica nu va fi inregistrata. Cand ele sunt folosite impreuna cu cookie-urile pot fi exprimate ca ineficiente de catre alte cookie-uri pentru care ai optat sau pot schimba setarile cookie-urilor in browserul tau.

10.4 Metoda de a declara ca nu opteaza pentru

Oferim vizitatorilor Website-ului nostru mijloace de control al utilizarii sesiunii de informatii privitoare la Serviciul de Conexiuni prin IBP care utilizeaza cookie-uri. Daca, in orice moment, nu doresti sa permiti ca sesiunea ta de vizitare a informatiilor sa fie adunata la un loc si analizata de catre IBP si Furnizorul sau in cadrul Serviciului, poti utiliza urmatorul mecanism pentru care trebuie sa optezi.

Utilizatorul va fi singur raspunzator in ceea ce priveste obtinerea, operarea si intretinerea tuturor echipamentelor hardware si software, a modemurilor si legaturilor pentru telecomunicatii, care sunt necesare pentru accesarea Serviciilor IBP.

IBP poate opri Serviciile IBP (sau o parte din ele) oricand.

Fara a aduce prejudicii unor drepturi sau compensatii, IBP poate oricand suspenda Serviciile IBP (sau unele dintre ele) sau poate rezilia acest Acord cu efect imediat daca Utilizatorul isi incalca obligatiile fata de acest Acord sau daca Utilizatorul intra in faliment, lichidare ori incetarea administrariil, face un aranjament voluntar cu creditorii sai sau devine insolvent ori are numit un Lichidator. IBP in nicio circumstanta nu va fi obligat sa inapoieze intreaga suma platita sau o parte din ea (daca exista una) in eventualitatea suspendarii Serviciilor IBP ori a incetarii acestui Acord. La rezilierea acestui Acord Utilizatorul va distruge imediat toate copiile Bazei de Date IBP pe care le-a achizitionat prin utilizarea Serviciilor IBP si va inceta imediat sa utilizeze Serviciile IBP , chiar daca Utilizatorului i se va permite continuarea utilizariii informatiei (inclusiv toate/orice oferte) pe care a achizitionat-o prin utilizarea Serviciului de Cereri de Oferte sau a Serviciului de Licitatii Publice pana la reziliere.

13.1 Orice aviz eliberat in baza acestui Acord trebuie sa fie dat in scris si sa fie inmanat personal, trimis prin posta rapida, prin e-mail sau prin fax celui vizat, la adresa data de IBP pe acest site sau la adresa data de Utilizator in momentul inregistrarii sale.

13.2 Titlurile din acest Acord sunt doar de convenienta si nu vor afecta interpretarea acestui Acord.

13.3 Nici una din parti nu va fi responsabila de vreo intarziere intervenita in indeplinirea obligatiilor care ii revin, daca asemenea intarzieri au cauze independente de vointa acestora.

13.4 Fiecare parte implicata confirma prin aceasta ca in relatie cu Serviciile IBP nu s-a bazat pe nici o promisiune, reprezentare, acorduri, afirmatii, intelegeri altele decat acelea stabilite prin acest Acord si nu va fi raspunzator in relatia reciproca decat daca a comis o frauda.

14.1 Utilizatorul va considera confidentiale si va pastra secrete toate informatiile detinute de Serviciul IBP sau referitoare la acesta si la metoda unica de colectare si structurare a Bazei de Date elaborata de IBP. Utilizatorul nu va dezvalui asemenea informatii nici unei terte parti, exceptie facand cazul in care acest lucru este cerut de lege sau acela in care informatiile sunt publice.

14.2 Aceasta clauza va ramane in vigoare si va avea efect si dupa incetarea acestui Acord.

Acest Acord este guvernat si conceput in concordanta cu legile din Romania iar partile trebuie sa se supuna jurisdictiei tribunalelor romanesti. Acest lucru insa nu va impiedica IBP sa depuna reclamatii in orice alta jurisdictie din lume, privind nerespectarea contractului, incalcarea drepturilor de autor sau, in ceea ce priveste Acordul, Serviciile IBP ori Baza de Date IBP.

Cu consideratie pentru traducerile Termenilor si Conditiilor de Utilizare ale site-ului IBP realizate pana acum, in eventualitatea in care exista contradictii in ceea ce priveste intelesul sau interpretarea oricaror clauze ale acestor Termeni si Conditii, versiunea in limba romana va avea prioritate.