loader
Schneider Electric il numeste pe Ruben Llanes in functia de Chief Executive Officer Digital Grid

Schneider Electric il numeste pe Ruben Llanes in functia de Chief Executive Officer Digital Grid

Anterior CEO al AutoGrid, Llanes a sustinut dezvoltarea companiei, a introdus procese si metode imbunatatite si a lansat noi solutii, inclusiv VPP-uri la cheie

Schneider Electric l-a numit pe Ruben Llanes in functia de Chief Executive Officer Digital Grid. In cadrul liniei de business Innovation at the Edge a Schneider Electric, Digital Grid isi propune sa accelereze modernizarea retelei, de la retea la prosumer, sub pilonii inovatiei, adoptarea tehnologiilor noi si parteneriatelor.

Cu accent pe asigurarea unei retele digitale rezistente si eficiente si pe furnizarea de software si solutii de management al retelei de cea mai buna calitate, businessul continua sa creasca, sa evolueze si sa se pozitioneze in cel mai bun mod pentru a deservi utilitatile, utilizatorii de energie, clientii si partenerii.

Anterior CEO al AutoGrid, Llanes a sustinut dezvoltarea companiei, a introdus procese si metode imbunatatite si a lansat noi solutii, inclusiv VPP-uri la cheie. Mandatul sau a culminat cu vanzarea AutoGrid catre Uplight in primul trimestru al anului 2024. Experienta colectiva a lui Llanes imbina o misiune comuna de digitizare si modernizare a retelei, consolidand valoarea pe care Schneider Electric si ecosistemul sau de companii de portofoliu, investitii si parteneri o aduc industriei. Aceasta evolutie permite comapaniei sa se extinda mai rapid si mai larg, generand perturbari si transformari in sprijinul tranzitiei energetice.

Cu un portofoliu unic care permite retelele viitorului, Schneider Electric ofera solutii complete pentru operarea retelei, ADMS, DERMS si managementul activelor, retelelor si performantei, abordand provocarile industriei intr-o abordare holistica si modeland un ecosistem energetic mai democratizat.

Llanes a ocupat functii anterioare la Schneider Electric, inclusiv vicepresedinte, National Sales Force si vicepresedinte, Channel Business Development & Strategy. In ambele roluri, el a permis cu succes transformarea strategica si cresterea companiei.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL