loader
Noventiq: Deblocarea potențialului digital al Romaniei

Noventiq: Deblocarea potențialului digital al Romaniei

Interviu cu Marius Filipas, Country Manager, Noventiq Romania

Q:In termen scurt si mediu, care este mesajul principal catre clienti si parteneri referitor la provocarile si oportunitatile asociate cu transformarea digitala si ce rol are alegerea partenerului potrivit in acest proces?

Mr. Marius Filipas: In termen scurt si mediu, mesajul nostru principal catre clienti si parteneri se refera la provocarile si oportunitatile asociate cu transformarea digitala.

Accentuam faptul ca:

Provocarile

Schimbarea rapida a tehnologiei: Ritmul transformarii digitale accelereaza. Mentinerea actualizata cu aceste schimbari poate fi descurajanta, iar noi intelegem dificultatile care o insotesc. Preocupari legate de securitate: Odata cu cresterea amprentei digitale apar si riscuri sporite de securitate. Protejarea activelor dvs. digitale este cruciala, si suntem aici pentru a asista in aceasta aspect critic. Resurse limitate: Multe organizatii, mai ales in urma recentelor provocari economice, se confrunta cu restrictii de resurse. Navigarea eficienta si rentabila a calatoriei transformarii digitale este o prioritate.

Oportunitati:

Eficienta sporita: Transformarea digitala, cand este realizata cu grija, poate imbunatati semnificativ eficienta operationala. Subliniem potentialul pentru procese streamline, economii de costuri si imbunatatirea experientelor clientilor. Inovatie: Acesta este un moment de inovatie fara precedent. Afacerile care folosesc tehnologiile digitale au sansa de a inova, creand noi produse, servicii si modele de afaceri. Acces global: Cu peisajul digital care depaseste granitele, oportunitatea de a se extinde global este mai fezabila ca niciodata. Subliniem potentialul pentru crestere internationala si diversificare pe piata.

Rolul alegerii partenerului potrivit:

Alegerea partenerului potrivit este pivotala in aceasta calatorie. Noventiq, cu expertiza noastra globala, rezultate locale si un palmares dovedit de facilitare a transformarii digitale, poate fi un aliat strategic.

Rolul nostru ca partener potrivit include:

Ghidaj: Oferim ghidaj expert, asigurandu-ne ca clientii si partenerii iau decizii informate in mijlocul complexitatilor transformarii digitale.

Solutii personalizate: Abordarea noastra nu este niciodata una standard. Personalizam solutii pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii, permitand clientilor sa maximizeze oportunitatile in timp ce abordeaza provocarile.

Mitigarea riscurilor: Pe masura ce provocarile si oportunitatile evolueaza, Noventiq asista la reducerea riscurilor, in special in domenii precum securitatea cibernetica si conformitatea.

Viziune pe termen lung: Noi militam pentru o viziune pe termen lung a transformarii digitale. Parteneriatul nostru se extinde dincolo de nevoile imediate, plasând clientii si partenerii pentru un succes sustinut.

Pe scurt, mesajul nostru subliniaza potentialul transformativ al tehnologiilor digitale, in timp ce recunoastem provocarile. Accentuam rolul critic al alegerii partenerului potrivit, si pozitionam Noventiq ca aliatul ideal in acest peisaj dinamic. Impreuna, putem naviga aceste provocari si putea aprovecha de oportunitatile vaste ale transformarii digitale.

Aici puteti citi interviul complet cu Marius Filipas, Country Manager, Noventiq Romania.

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos: