loader
Deloitte Romania isi consolideaza practica de audit prin numirea a trei noi parteneri

Deloitte Romania isi consolideaza practica de audit prin numirea a trei noi parteneri

Deloitte Romania isi consolideaza practica de audit prin promovarea ca parteneri a lui Zeno Caprariu si a Irinei Dobre si prin recrutarea Corinei Dimitriu pentru ocuparea unei pozitii similare. Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la un total de sapte parteneri in Romania.

„Deloitte se mandreste cu faptul ca a efectuat primul audit financiar din lume, in urma cu 170 de ani, si avem in continuare cea mai inalta pretuire pentru contributia pe care o aduce practica noastra de audit la activitatea clientilor, a firmei si a societatii in general, chiar daca rolul firmei a evoluat de la cel de auditor la cel de lider global in oferirea de servicii profesionale integrate si multidisciplinare. In Romania, avem o practica foarte puternica de audit, cu o echipa de conducere solida si diversa. Doi dintre noii nostri parteneri si-au inceput si consolidat cariera in firma, iar cel de-al treilea a revenit alaturi de noi dupa cativa ani in care a lucrat la o alta firma din domeniu. Aceasta varietate reflecta angajamentul nostru de a dezvolta lideri in interiorul Deloitte, ramanand, in acelasi timp, deschisi spre talentul exceptional care poate fi identificat la nivelul profesiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Zeno Caprariu, numit recent Partener Audit, s-a alaturat Deloitte dupa absolvirea programului de master al Facultatii de Matematica a Universitatii din Bucuresti si are o experienta de 16 ani in furnizarea de servicii de audit si consultanta financiara pentru societati mari, multinationale si locale, din sectoare precum energie, productie si industria bunurilor de consum. Zeno are un spirit antreprenorial ridicat, acorda clientilor o atentie exemplara si cunoaste foarte bine mediul de afaceri. A condus si a contribuit la multe programe si initiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune pozitia sa din departamentul de audit si servicii conexe. Este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Irina Dobre, promovata si ea intern pe pozitia de Partener Audit, s-a alaturat Deloitte ca absolvent de facultate, acum 13 ani, si a evoluat datorita dedicarii remarcabile fata de clienti si a modului in care a sustinut dezvoltarea echipei. Irina este specializata in audit pentru entitati ce ofera servicii financiare, indeosebi fonduri de investitii, banci, firme de leasing si alte organizatii financiare non-bancare si a contribuit semnificativ la dezvoltarea practicii de audit in aceasta industrie, conducand proiecte importante de audit si consultanta pentru firme de servicii financiare. Este licentiata in economie la Academia de Studii Economice si este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si a Asociatiei Contabililor Certificati din Marea Britanie.

Corina Dimitriu s-a alaturat Deloitte ca Partener Audit de la alta firma din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experienta in audit financiar, contabilitate, management de proiect si controale interne, precum si expunere la diverse culturi organizationale, lucrand pentru firme de contabilitate si consultanta atat din Romania, cat si din afara tarii. Corina se axeaza pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat si pentru numeroase companii multinationale. Este pasionata sa contribuie la dezvoltarea echipei si promoveaza inovatia, sustinand diverse initiative de implementare a unor solutii tehnologice in domeniul auditului.

Numirea a trei noi parteneri reprezinta un punct de reper in dezvoltarea practicii noastre de audit din Romania. Deloitte ramane dedicat obiectivului de a fi organizatia care ofera cele mai bune conditii de invatare si dezvoltare, precum si cele mai bune oportunitati pentru toti colegii nostri. Sunt incantat sa urez bun venit in randul partenerilor acestor trei profesionisti, care vor contribui cu talentul si energia lor la evolutia noastra in aceasta directie”, a spus Steve Openshaw, Partener coordonator Audit si Servicii conexe, Deloitte Romania.

Practica de Audit si Servicii conexe a Deloitte Romania a ajuns la aproximativ 200 de experti si ofera clientilor sai servicii de audit al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele de raportare locale si internationale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiara si a mediului de control intern, servicii pe baza de proceduri convenite, precum si servicii de consultanta financiar-contabila privind aspecte derivate din schimbarile legislative, precum reglementarile contabile din Romania, standardele internationale de raportare financiara (IFRS) si principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).

Autori

foto
DELOITTE AUDIT SRL