loader
Tuborg Romania anunta schimbari strategice in managementul companiei

Tuborg Romania anunta schimbari strategice in managementul companiei

In contextul dinamic si provocator al unei piete a bauturilor aflata in contractie si continua transformare, compania vizeaza atat atingerea obiectivelor sale actuale de business, cat si gestionarea schimbarilor strategice

Tuborg Romania anunta o schimbare strategica in managementul organizatiei, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, in functia de CEO, si numirea lui Tzafrir Granat in calitate de Board Member & Transformation Leader in cadrul CBC International, incepand din luna mai. In contextul dinamic si provocator al unei piete a bauturilor aflata in contractie si continua transformare, compania vizeaza atat atingerea obiectivelor sale actuale de business, cat si gestionarea schimbarilor strategice necesare in evolutia si succesul sau pe termen lung.

Dupa succesul inregistrat in timpul celor patru ani de mandat, Tzafrir Granat preda stafeta in conducerea organizatiei si isi asuma o noua provocare in cadrul CBC International, cu atributii cheie in identificarea si implementarea initiativelor de transformare strategica.

Tzafrir Granat preda pozitia de CEO catre Yoav Bar, care se alatura echipei Tuborg Romania dupa ce a indeplinit cu succes rolul de CEO al Muller Dairy Romania, unde, in ultimii trei ani, a condus operatiunile companiei pe pietele din Romania, Bulgaria si Moldova.

In ultimii 18 ani, Yoav Bar a avut un rol determinant in cadrul CBC International, actionarul majoritar al Tuborg Romania si Muller Dairy Romania, si vine la Tuborg Romania pentru a superviza realizarea viitoarelor obiective ale portofoliului de marci ale companiei.

Despre Tuborg Romania (URBB)

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie greenfield. Tuborg Romania are un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Autori

foto
TUBORG ROMANIA (URBB)