loader
Asigurarile de sanatate NN au oferit despagubiri de aproximativ 40 de milioane de euro pentru problemele medicale cu care s-au confruntat romanii in ultimii 8 ani

Asigurarile de sanatate NN au oferit despagubiri de aproximativ 40 de milioane de euro pentru problemele medicale cu care s-au confruntat romanii in ultimii 8 ani

Clientii au beneficiat astfel de sprijin financiar real in situatiile acoperite de asigurarea lor si au putut accesa tratamentul sau interventiile chirurgicale de care au avut nevoie fara grija cheltuielilor neplanificate

NN Asigurari de Viata a acoperit cheltuieli medicale si a platit despagubiri clientilor de asigurari de sanatate in valoare totala de aproximativ 40 de milioane de euro din 2016 pana in prezent. Clientii au beneficiat astfel de sprijin financiar real in situatiile acoperite de asigurarea lor si au putut accesa tratamentul sau interventiile chirurgicale de care au avut nevoie fara grija cheltuielilor neplanificate.

Un accident sau o problema de sanatate pot insemna, pe langa grija accesului la serviciile medicale de care este nevoie, si griji financiare pe fondul cheltuielilor neplanificate pe care multe familii din Romania nu le pot acoperi intotdeauna fara dificultati. Romania ramane printre tarile europene cu un deficit important de protectie, o familie avand nevoie, in medie, de 132.000 de lei in plus fata de resursele financiare disponibile pentru a putea acoperi cheltuielile intr-o situatie neprevazuta si a-si mentine nivelul de trai, arata datele UNSAR. O asigurare de sanatate contribuie la reducerea deficitului, acoperind cheltuielile medicale sau oferind clientilor o suma de bani pe care o pot folosi oricum au nevoie atunci cand se confrunta cu o problema de sanatate.

Sanatatea, starea de bine si siguranta financiara sunt cele mai importante pentru romani cand se gandesc la viitor, iar interesul pentru solutii financiare care sa le ofere sprijin cand se confrunta cu o problema medicala confirma nevoia lor de protectie. Solutiile de asigurare ajuta oamenii sa se concentreze pe tratamentul de care au nevoie fara sa se gandeasca la bani, fiind utile atat in cazul unor boli grave, cat si in situatii medicale care pot sa apara oricand in orice familie”, spune Gabriela Lupas-Ticu, Chief Customer Officer la NN Asigurari de Viata.

Portofoliul de solutii NN pentru protejarea sanatatii include mai multe tipuri de asigurari si clauze suplimentare, cu acoperiri extinse, pliate pe nevoile diferite ale clientilor, de la spitalizare si interventii chirurgicale sau tratament in situatia unor boli grave si pana la despagubiri pentru recuperare medicala sau in caz de invaliditate din accident.

Mai exact, Asigurarea de Sanatate NN lansata in urma cu 8 ani acopera cheltuieli medicale de pana la 100.000 de lei pe an cand se intampla un accident sau cand apare o boala si e nevoie de spitalizare sau de interventii chirurgicale, suma care creste cu 20.000 de lei dupa fiecare an in care nu a fost nevoie de asigurare, pana la 200.000 de lei pe an. Serviciile medicale in situatiile acoperite de asigurare pot fi accesate atat in reteaua NN, care include peste 300 de spitale si clinici private de top din Romania si din strainatate, cat si in spitale din afara retelei, inclusiv de stat. Asigurarea este imbunatatita permanent, oferind din acest an un serviciu nou de telemedicina, extinderea acoperirii pentru copii, incepand de la o luna, imbunatatirea acoperirilor existente si noi beneficii in pachetele de preventie.

Asigurarea de Sanatate NN poate fi completata cu o asigurarea suplimentara pentru Cancer, Arsuri Grave si Transplant Organe care ofera in plus pana la 500.000 de lei, bani pe care clientii ii primesc in situatiile acoperite si pe care ii pot folosi oricum au nevoie, fara justificarea cheltuielilor.

Iar pentru mai multa protectie cand apare o boala grava, NN ofera si Premium Care Abroad, o solutie completa pentru diagnostic rapid in Romania si tratament personalizat de inalta precizie in strainatate. Asigurarea acopera cheltuieli medicale si non-medicale de peste 2 milioane de euro, cu un cost care incepe de la 176 de lei pe luna, in situatia unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculara cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. Fiecare caz este preluat in 2 ore lucratoare, iar clientii beneficiaza de a doua opinie medicala si de un medic coordonator dedicat, de la suspiciune pana la diagnostic, tratament de inalta precizie in strainatate si post-tratament in Romania.

Solutiile de asigurare de sanatate NN pot fi cumparate intr-un proces digital, in baza unei discutii online cu unul dintre cei 1.600 de consultanti financiari din toata tara. Mai departe, prin aplicatia mobila NN Direct, clientii au acces in orice moment, direct pe telefon, la toate informatiile despre asigurarile lor, pot face plati si isi pot actualiza datele personale.

Despre NN Romania

NN este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, in 1997, oferind in prezent un portofoliu extins de asigurari de viata, de sanatate si generale, de locuinta sau pentru accidente auto in care persoanele asigurate isi pierd viata, iar compania activeaza de 17 ani si in segmentul pensiilor private obligatorii si facultative. In prezent, NN are 500 de angajati si 1.600 de consultanti financiari si manageri in forta de vanzari si sustine peste 2,3 milioane de clienti de asigurari si pensii, un sfert din populatia activa a Romaniei, sa protejeze tot ceea ce conteaza mai mult pentru ei.

NN Romania este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 16.000 de angajati si peste 19 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si urmareste sa fie lider de industrie recunoscut pentru experienta clientilor, talente si pentru contributia in societate.

www.nn.ro

Autori

foto
NN ASIGURARI DE VIATA SA