loader
Marius Tudor este noul Director de Vanzari Schneider Electric Romania, departamentul Integratori de sistem, OEM si clienti finali industriali

Marius Tudor este noul Director de Vanzari Schneider Electric Romania, departamentul Integratori de sistem, OEM si clienti finali industriali

Experienta sa bogata si pasiunea pentru industrie vor contribui semnificativ la consolidarea pozitiei companiei pe piata si la indeplinirea obiectivelor sale strategice

Schneider Electric Romania isi consolideaza echipa de management prin numirea lui Marius Tudor in functia de Director de Vanzari al departamentului Integratori de sistem, OEM & clienti finali industriali. Cu o experienta vasta, de peste 16 ani, in domeniul vanzarilor si al managementului de proiect, Marius Tudor aduce o noua perspectiva si o abordare proaspata in strategia de crestere a companiei.

Suntem bucurosi sa-l avem pe Marius Tudor alaturi de noi, in calitate de Director de Vanzari. Experienta sa bogata si pasiunea pentru industrie vor contribui semnificativ la consolidarea pozitiei noastre pe piata si la indeplinirea obiectivelor noastre strategice. Suntem increzatori ca sub conducerea lui Marius, echipa noastra va continua sa faca performanta, mai ales pe segmente atat de importante si la care putem contribui atat de mult, cum este cel al integratorilor de sistem si al clientilor industriali", spune Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric Romania, Armenia & Republica Moldova.

Cu o istorie bogata de realizari profesionale, Marius Tudor a condus echipe care au obtinut o crestere constanta in ultimii 10 ani si a avut un impact semnificativ in dezvoltarea companiilor in care a activat. Experienta sa diversa, in vanzari si management de proiect, acoperind o gama larga de industrii si sectoare comerciale, il pregateste pentru rolul de lider comercial in cadrul Schneider Electric Romania.

In calitate de Director de Vanzari, Marius este responsabil de dezvoltarea si implementarea strategiilor comerciale, consolidarea relatiilor cu clientii, partenerii si mentinerea unei culturi organizationale orientate catre excelenta si inovare.

Intr-o industrie cu cerinte tehnice complexe, imi propun sa transformam fiecare provocare tehnica intampinata de clientii nostri intr-o oportunitate de a oferi solutii de automatizare inovatoare. Ne dorim sa dezvoltam relatii autentice de parteneriat cu fiecare client, punandu-le nevoile in centrul actiunilor noastre. Prin aceasta abordare, contribuim atat la succesul clientilor nostri, dar si la succesul durabil al intregului parteneriat. Cu o echipa dedicata si un portofoliul diversificat de produse si servicii inovatoare, suntem pregatiti sa facem fata oricarei situatii si sa contribuim activ la progresul si dezvoltarea industriei noastre. Suntem hotarati sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri si, impreuna, sa putem construi un viitor electric si sustenabil”, subliniaza Marius Tudor.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu 25 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand peste 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL