loader
CoBuild 2024: Punctul de Referinta al Industriei de Utilaje si Tehnologii pentru Constructii in Europa de Est - Ciugud, Judetul Alba – 16-18 mai

CoBuild 2024: Punctul de Referinta al Industriei de Utilaje si Tehnologii pentru Constructii in Europa de Est - Ciugud, Judetul Alba – 16-18 mai

Editia a II-a a acestui targ festival promite sa aduca impreuna pasionatii de utilaje de constructii si tehnologii, oferind o experienta inovatoare si captivanta pentru toti participantii

CoBuild, cel mai asteptat eveniment al industriei de constructii din regiunea est europeana, isi deschide portile intre 16-18 mai la Ciugud, judetul Alba. Editia a II-a a acestui targ festival promite sa aduca impreuna pasionatii de utilaje de constructii si tehnologii, oferind o experienta inovatoare si captivanta pentru toti participantii.

Cu o crestere exponentiala a numarului de expozanti si a suprafetei de desfasurare fata de anul precedent, CoBuild 2024 se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul constructiilor din Europa de Est. Cu un focus preponderent B2B, evenimentul reuneste nu doar companii de renume din industria constructiilor, ci si specialisti din domeniul auto si al camioanelor, precum si consultanti in atragerea de fonduri europene.

CoBuild este mai mult decat un targ de utilaje si tehnologii pentru constructii. Este un eveniment care aduce impreuna profesionisti si pasionati din intreaga industrie, intr-un cadru care combina valente B2B cu experienta unui festival.

Printre punctele de atractie ale evenimentului se numara:

Zona Expo: O oportunitate unica pentru expozanti de a-si etala cele mai noi utilaje, echipamente si tehnologii pentru constructii si nu numai.

Zona Demo: Un spatiu dedicat testarii celor mai recente echipamente si tehnologii de ghidare a utilajelor, oferind participantilor o experienta interactiva si educativa.

Zona Kids & Family: Destinata atat copiilor, cat si familiilor, acest spatiu de joaca universal aduce un plus de distractie si bucurie pentru toti participantii.

Zona Food & Drinks: Pentru momente de relaxare si savurare, oferta variata de mancare aleasa, deserturi si bauturi va satisface orice gurmand.

Accesul la eveniment este gratuit, insa participantii sunt rugati sa se inscrie in prealabil pe site-ul oficial al evenimentului: https://cobuild.ro/bilete

Pentru a vedea lista completa a expozantilor, vizitati: https://cobuild.ro/#expozanti

Pentru mai multe informatii despre program, locatie si detalii de contact, vizitati: https://www.cobuild.ro

Autori

foto
COBUILD - BUILDING THE FUTURE TOGETHER