loader
Daniel Farmache preia, din 2019, pozitia de CEO al grupului E-INFRA

Daniel Farmache preia, din 2019, pozitia de CEO al grupului E-INFRA

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) anunta astazi ca Daniel Farmache, unul dintre cei mai apreciati manageri si finantisti ai tinerei generatii si actual Deputy CEO al grupului, va prelua pozitia de CEO al holdingului de companii, incepand din 1 ianuarie 2019.

Marian Pantazescu, actualul CEO si unul dintre actionarii grupului E-INFRA, va continua sa ghideze strategia grupului ca membru al Consiliului de Administratie

“E-INFRA este o poveste de succes a antreprenoriatului romanesc, cu o echipa inchegata de specialisti pasionati si o mentalitate de continua auto-depasire. Sunt incantat sa imi asum responsabilitatea Grupului de a imbunatati vietile oamenilor prin infrastructuri moderne. Ne vad devenind o companie-reper in infrastructura, care utilizeaza cele mai bune practici internationale pentru a cataliza dezvoltarea acolo unde este cea mai mare nevoie. Pentru aceasta, vom consolida echipa de top la nivelul holdingului si ne vom concentra pe cresterea sinergiilor dintre subsidiare. Scopul final este de a ne servi clientii nationali si internationali cu o oferta integrata – de la servicii in telecom si energie, pana la constructii industriale la cele mai inalte standarde”, declara Daniel Farmache.

Daniel Farmache s-a alaturat echipei de management E-INFRA in luna mai a acestui an, ca Deputy CEO, dupa ce, anterior, a facut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrand in cele mai mari IPO-uri si mandate M&A din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Inainte de acest rol, Daniel Farmache a lucrat in cadrul biroului Citi din Romania pentru mari companii cu capital romanesc, in tranzactii pe pietele de capital si diverse structuri de credit. In 2016, Daniel Farmache a fost consilier in Cancelaria Primului Ministru si director de cabinet al Ministrului Muncii.

“Pentru noi, ca actionari, Daniel Farmache reprezinta noua generatie de management, care deja are si maturitatea, dar si experienta necesara pentru a prelua o misiune complexa si a conduce E-INFRA, cu sprijinul actionarilor, spre noi etape de dezvoltare. Am sustinut, intotdeauna, promovarea si dezvoltarea tinerilor talentati, iar Daniel va avea tot suportul nostru”, spune Marian Pantazescu, actual CEO, E-INFRA.

Daniel Farmache este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology. De asemenea, este licentiat cu First Class Honours in finante-banci, in Marea Britanie - University of Reading, ICMA Centre si in drept, la Bucuresti - Universitatea Nicolae Titulescu si detine certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

Autori

foto
ELECTROGRUP INFRASTRUCTURE