loader
MetaWealth si One United Properties semneaza un acord-cadru de 20 de milioane de euro

MetaWealth si One United Properties semneaza un acord-cadru de 20 de milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar nr. 1 din Romania listeaza primul sau activ pe platforma de tokenizare imobiliara, iar alte doua active vor urma in decurs de 12 luni

Start-up-ul fintech MetaWealth si One United Properties anunta un acord-cadru de 20 de milioane Euro pentru apartamente de inchiriat, ceea ce va oferi investitorilor MetaWealth acces la proiecte rezidentiale premium construite de dezvoltatorul imobiliar nr. 1 din Romania.

MetaWealth va lista trei noi active pe platforma fintech. Primul activ, format din 31 de apartamente in proiectul rezidential exclusivist One Lake District, a fost listat pe 7 mai. Cu o valoare totala estimata a investitiei de 5,5 milioane Euro, MetaWealth preconizeaza ca investitia va genera un profit de 36% in 18 luni. MetaWealth intentioneaza sa pastreze apartamentele pentru inchiriere pe termen lung.

Michael Topolinski, co-fondator si Presedinte MetaWealth, spune: „Acesta este un acord de referinta pentru piata imobiliara din Romania, care valideaza modelul de tokenizare pe care MetaWealth il implementeaza cu succes de mai bine de un an, pe unele dintre cele mai profitabile piete imobiliare din Europa”.

Richard McLaughlin-Duane, co-fondator MetaWealth si Managing Director, Assets & Partnerships, adauga: „MetaWealth ofera dezvoltatorilor locali un cadru global in care sa isi prezinte activele si ofera investitorilor individuali din intreaga lume acces la oportunitati altfel inaccesibile pe piete imobiliare profitabile. Suntem incantati ca One United Properties se alatura misiunii noastre de a revolutiona investitiile imobiliare. Cred ca parteneriatul nostru duce piata din Romania la urmatoarea etapa de dezvoltare”.

Victor Capitanu, co-fondator si co-CEO One United Properties, spune: „In baza strategiei noastre de dezvoltare, imbratisam tehnologiile emergente pentru a diversifica si mai mult portofoliul nostru de cumparatori si investitori. MetaWealth este un fintech dinamic, care si-a construit, in doar un an, un portofoliu impresionant de investitori din intreaga lume, atat ca numar, cat si ca diversitate, si avem incredere ca parteneriatul nostru ne va oferi un avantaj competitiv pe o piata globala tot mai digitalizata”.

 One Lake District este un complex rezidential exclusivist situat pe malul lacului Plumbuita din Bucuresti, care va oferi apartamente moderne, privelisti uimitoare pe malul lacului, principii sustenabile, design inovator si o varietate de servicii integrate.

Garrett Rocca, un investitor cu experienta din Canada, spune: „Astept cu nerabdare sa investesc prin MetaWealth in proiectul unuia dintre cei mai de incredere dezvoltatori din Romania. Lansarea activelor One United Properties pe platforma este o veste extraordinara, deoarece adauga un nou palier de active valoroase, calitative si profitabile ce devin astfel accesibile investitorilor individuali ca mine. Plafonul meu investitional actual este limitat la 25.000 de euro, ceea ce nu acopera investitia totala necesara pentru a cumpara un apartament intreg in One Lake District, dar ca investitor MetaWealth, ma pot bucura de beneficiile unui activ imobiliar One United fara sa fie nevoie sa il cumpar 100%”.

Cu o prezenta puternica in Bucuresti, Marbella si Dublin, MetaWealth conecteaza dezvoltatorii cu cumparatori individuali si investitori din intreaga lume, prin integrarea tehnologiei de ultima generatie, a expertizei globale in domeniul imobiliar si a intelegerii de neegalat a pietei. MetaWealth isi va deschide biroul central din Londra in luna iulie.

De la lansarea sa in luna martie a anului trecut, platforma revolutionara de investitii a vandut cu succes apartamente tokenizate in valoare de peste 13 milioane USD. Platforma fintech exploreaza in mod activ noi oportunitati de investitii,                   concentrandu-se pe active imobiliare premium evaluate intre 4 si 10 milioane USD pe piete profitabile precum Spania, Grecia si Italia.

Despre MetaWealth™

Cu peste 800 de investitori din 23 de tari, MetaWealth™ este un instrument de investitii revolutionar, fondat de investitori de profil si pasionati de fintech cu experienta globala care se intinde din America de Nord pana in Uniunea Europeana.

Platforma web3 de investitii - disponibila prin Apple App Store si Google Play Store, conecteaza vanzatorii si cumparatorii de bunuri imobiliare, ajutand utilizatorii sa investeasca in fractiuni de active imobiliare si in alte active valoroase si sa obtina profit atat din veniturile recurente din chirii, cat si din aprecierea activelor.

Echipa MetaWealth™ este formata din peste 30 de programatori cu inalta calificare, experti in domeniul imobiliar si profesionisti in business, pe langa echipa principala de co-fondatori si consultanti.

Dincolo de beneficiile financiare pentru utilizatorii sai, MetaWealth™ crede in valoarea unei educatii financiare mai bune pentru toata lumea si doreste sa construiasca o comunitate de potentiali investitori si/sau oameni care vor sa isi gestioneze mai bine finantele, construind un viitor solid.

Mai multe detalii la https://www.metawealth.co/.