loader
Ce trebuie sa luati in considerare inainte de a implementa sau migra ERP-ul dvs. in cloud?

Ce trebuie sa luati in considerare inainte de a implementa sau migra ERP-ul dvs. in cloud?

Cloud ERP-ul a aparut ca o solutie viabila pentru intreprinderile mici si mijlocii, dar si pentru firmele mari, in functie de specificul si complexitatea acestora

Ca urmare a lansarii de catre Microsoft a unui ERP cloud in Romania pe 1 aprilie 2021, Intelligent Systems organizeaza o masa rotunda care va face lumina asupra diferentei dintre solutia software locala si cloud, tendintele, provocarile si oportunitatile legate de la sistemele ERP. Acest eveniment pune laolalta profesionisti cu experienta pentru a-si impartasi experientele asupra subiectului din perspectiva tehnica, de afaceri si operationala.

In cadrul mesei rotunde, Mihai Tataran, Director General Avaelgo, Microsoft Azure MVP si Microsoft Regional Director, va oferi rapunsuri la intrebarile pe care si le pun companiile atunci cand iau in considerare implementarea sau migrarea catre cloud.

Comentand participarea sa, Mihai a spus: „Cloud ERP-ul a aparut ca o solutie viabila pentru intreprinderile mici si mijlocii, dar si pentru firmele mari, in functie de specificul si complexitatea acestora. Daca exista un mare punct de vanzare pentru ERP cloud-ul Microsoft, atunci acesta este usurinta si accesibilitatea in exploatare, respectiv usurinta scalarii in sus sau in jos in functie de nevoile afacerii dvs., astfel incat sa nu trebuie sa re-implementati de fiecare data cand se schimba ceva. Din experienta noastra stim ca renuntarea la control si trecerea rapida la Dynamics in organizatia dvs. poate fi infricosatoare, deoarece informatiile pe care le stocati intr-un sistem ERP sunt vitale pentru afacerea dvs. si incredintarea acestora catre cineva din afara afacerii dvs. este un pas important, dar Microsoft Dynamics ERP satisface in mod stict asteptarile privind securitatea sa si ofera de fapt servicii de securitate mai bune decat cele pe care majoritatea companiilor si le-ar putea permite in interior.”

Un alt participant la eveniment va fi Eleonora Bettinelli, director de vanzari la Toyota Tsusho Systems Europe GmbH, care va oferi detlii asupra perspectivei clientilor si a ceea ce a luat in considerare compania ei atunci cand a implementat un sistem cloud ERP. Alaturi de ea va fi Alexandru Dorobantu, Director General Intelligent Systems Romania, partener certificat Microsoft Gold. El va impartasi feedback-ul pe care il obtine de la companii cu privire la trecerea la cloud si daca acestea sunt gata sa migreze ERP-ul lor.

Discutia va fi moderata de cunoscutul Tudor Galos, care asa cum a comentat „va fi personajul dificil care va pune intrebarile incomode”.

Evenimentul online va avea loc pe 22 aprilie si este inca deschis pentru inregistrare: click aici

Despre Intelligent Systems

Cu peste 200 de angajati si raportand 17 ani de crestere continua, Intelligent Systems este o companie internationala de consultanta care ofera proiecte software de afaceri organizatiilor locale si multinationale.