loader
BCR Leasing ofera clientilor microintreprinderi si PFA acces 100% digital la contractele active de finantare, direct in ecosistemul George

BCR Leasing ofera clientilor microintreprinderi si PFA acces 100% digital la contractele active de finantare, direct in ecosistemul George

BCR Leasing face inca un pas important spre digitalizarea solutiilor sale, oferind clientilor o experienta care sporeste gradul de confort, accesibilitate si control asupra finantelor

Banca Comerciala Romana (BCR) extinde functionalitatile din platforma digitala George si ofera clientilor microintreprinderi si PFA posibilitatea sa isi gestioneze contractele active de finantare BCR Leasing direct din magazinul George pentru afaceri. Noua functionalitate este o premiera pe piata platformelor de digital banking din Romania si asigura clientilor BCR Leasing o experienta complet digitala, prin care pot avea un control mai bun, transparenta si vizibilitate instantanee asupra contractelor  de  finantare in derulare.

BCR Leasing face inca un pas important spre digitalizarea solutiilor sale, oferind clientilor  o experienta care sporeste gradul de confort, accesibilitate si control asupra finantelor. Daca prin George, fiecare dintre noi a descoperit un mod simplu, personalizat si complet digital de a face banking acum, aceasta experinta este transferata catre mediul de afaceri si catre lumea leasingului financiar. Iar noi ne bucuram sa anuntam o noua functionalitate dedicata clientilor nostri microintreprinderi si PFA, prin care acestia au acces rapid si permanent la contractul de finantare BCR Leasing. Integrarea serviciilor de leasing financiar in George transforma interactiunea pe care o avem cu clientii si ne permite sa le fim alaturi 24/7” a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Adaugarea contractelor active de finantare BCR Leasing in magazinul George pentru afaceri este o modalitate simpla de a pune tehnologia la lucru in beneficiul clientilor business. Prin aceasta noua functionalitate George, le propunem antreprenorilor un portofoliu de produse si functionalitati digitale, unic ca oferta integrata pe piata din Romania. In plus, continuam misiunea de a avea un ecosistem dinamic, conectat la nevoile clientilor, care se transforma si evolueaza permanent”, a declarat Petrut Lixandru, Sef Departament Canale Digitale de Distributie BCR.

In George pentru afaceri, clientii vor beneficia de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finantare, la maturitatea contractuala, rata curenta din scadentar, numarul de luni ramase pana la finalizarea rambursarii si suma ramasa de rambursat.

Beneficiile integrarii contractelor de finantare BCR Leasing in magazinul George pentru afaceri

  • Acces la detaliile contractuale si actualizari constante: clientii pot accesa informatii cu privire la contractele active de finantare de la BCR Leasing direct din magazinul George pentru afaceri, printr-o experienta intuitiva, foarte simpla.
  • Oferte speciale BCR Leasing: acces la oferte exclusive de leasing pentru autoturisme, motociclete si echipamente,care includ solutii de mobilitate electrica si sustenabila.

Activarea noii functionalitati este intuitiva si se bazeaza pe un proces simplu si rapid. Clientii BCR Leasing au posibilitatea de a accesa informatii cu privire la contractele de finantare de la BCR Leasing printr-un acord exprimat in George pentru afaceri.

Un ecosistem financiar Integrat

Integrarea BCR Leasing in magazinul George pentru afaceri este inca o etapa  pe care BCR o parcurge  in crearea unui ecosistem financiar complet, unde clientii microintreprinderi si PFA pot avea o viziune 360 asupra situatiei lor financiare. De la conturile curente si cardurile atasate, pana la solutiile de leasing financiar, totul este gandit pentru a simplifica, eficientiza si imbunatati experienta financiara a utilizatorilor George.

Cu aceasta noua extindere a ecosistemului digital George, BCR consolideaza rolul platformei de centru complet pentru servicii bancare, unde clientii pot monitoriza si gestiona toate aspectele vietii lor financiare intr-un mod usor si eficient, complet online: de la conturi bancare, carduri, linii de credit si imprumuturi, pana la asigurari, leasing, pensii  facultative si investitii.

Despre BCR Leasing in George

Pentru mai multe detalii despre activarea si beneficiile noilor functionalitati de leasing financiar in George, accesati aplicatia George din Google Play sau App Store sau intrati pe platforma George pentru afaceri.

Despre BCR Leasing

In 2023, portofoliul de finantari acordate de catre  BCR Leasing se ridica la o valoare de  829 milioane de euro, cu o crestere de 17% a finantarilor noi comparativ cu 2022. Cu un portofoliu dinamic de clienti si o strategie de sustinere a electromobilitatii, care incurajeaza achizitia de autoturisme electrice, BCR Leasing a inregistrat o crestere de 67% a volumului de vanzari pentru finantarile verzi in 2023.

Mai multe informatii despre eBCR Leasing puteti accesa pe www.bcr-leasing.ro

 

                                                                                                                 ***

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania ofera o gama completa de servicii de leasing financiar si credit pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) si echipamente (masini agricole, echipamente medicale, software si echipamente IT etc.).

                                                                                                                 ***

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR ofera o gama completa de produse si servicii financiare, printr-o retea de 20 centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor si 319 de unitati retail situate in majoritatea oraselor din tara cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 63% sunt unitati unde operatiunile cu numerar se efectueaza doar la echipamente (cashless). BCR este banca nr.1 in Romania pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR dispunand de o retea nationala extinsa de ATM-uri si masini multifunctionale – aproximativ 2.000 de echipamente, si servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking si E-commerce.

Aceasta informatie este disponibila si pe pagina noastra web la: www.bcr.ro

Autori

foto
BCR LEASING IFN SA
foto
BANCA COMERCIALA ROMANA SA