loader
Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia

Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia

In noul sau rol, Irina se alatura echipei de management din Romania, valorificandu-si experienta vasta in companie si specializarea in marketing

Irina Peptine a fost promovata din luna aprilie in functia de Director de Marketing Schneider Electric pentru Romania, Moldova si Armenia. In noul sau rol, Irina se alatura echipei de management din Romania, valorificandu-si experienta vasta in companie si specializarea in marketing. Irina Peptine il inlocuieste in aceasta functie pe Valentin Vasile, care detine acum un rol cu responsabilitati regionale in cadrul organizatiei, respectiv South East Europe Digital Energy VP.

Cu o cariera de 18 ani in cadrul Schneider Electric, Irina Peptine a absolvit Facultatea de Energetica in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si si-a inceput imediat parcursul profesional in companie. De-a lungul timpului, a detinut mai multe roluri in Departamentul de Marketing, acumuland o experienta complexa si nuantata. In ultimii ani, a fost Channel Marketing Manager pentru Romania, Moldova si Armenia, avand responsabilitati de coordonare si implementare a strategiei Schneider Electric in relatiile comerciale cu partenerii si clientii finali.

Prin abordarea sa strategica si orientarea catre rezultate, Irina a reusit sa consolideze relatiile cu partenerii de afaceri si sa dezvolte programe de marketing eficiente, contribuind la rezultatele excelente ale companiei atat in sondajele de satisfactie a clientilor, cat si in business.

Numirea Irinei Peptine in functia de Director de Marketing pentru Romania, Moldova si Armenia reprezinta o decizie strategica, reflectand dorinta noastra de dezvoltare pe aceste piete, prin sustinerea eficienta a clientilor si partenerilor nostri. Cu o intelegere profunda a business-ului Schneider Electric si a nevoilor clientilor, Irina va conduce echipa noastra de marketing intr-o perioada in care serviciile, solutiile si software-ul nostru pot aduce beneficii importante, pe mai multe planuri, pentru un numar mare de companii, din toate domeniile de activitate”, spune Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric Romania, Armenia & Republica Moldova.

Sunt incantata si onorata sa preiau rolul de Director de Marketing Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia, un rol care imi va permite sa-mi valorific la un nivel superior experienta dobandita atat in marketing, cat si in companie. Obiectivul meu este sa consolidez si mai mult relatiile cu clientii si partenerii nostri, crescand in acelasi timp vizibilitatea si impactul solutiilor si serviciilor noastre in toate pietele pe care le acoperim.”

Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu peste 26 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL