loader
Road show-ul de conferinte Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient” ajunge pentru prima data la Suceava pe 24 aprilie 2024

Road show-ul de conferinte Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient” ajunge pentru prima data la Suceava pe 24 aprilie 2024

De peste 16 ani, conferintele Business Evolution contribuie la evolutia mediului de afaceri romanesc

Dupa succesul de la Oradea si Craiova, unde peste 300 de manageri si antreprenori au participat la Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro continua cu editia care va avea loc pe 24 aprilie 2024 la Suceava, la Hotel Mandachi, de la 8:30 la 13:30.

Principalul obiectiv al evenimentului care promoveaza solutii si idei venite de la liderii si specialistii celor mai performante companii este de a explora solutiile si resursele pentru dezvoltarea sustenabila a firmelor din regiune, in contextul actualelor provocari.

Subiectele abordate la Suceava vor include finantarea si digitalizarea companiilor, utilizarea Inteligentei Artificiale (AI) in vanzari si marketing, noi solutii, strategii si tactici pentru dezvoltare si adaptare la cerintele in continua schimbare ale clientilor si ale pietei.

In acest context, road show-ul Business Evolution ofera raspunsuri si solutii relevante la cele mai importante intrebari si preocupari ale managerilor si antreprenorilor.

Evenimentul este sustinut de urmatorii Parteneri Institutionali: Camera de Comert si Industrie Suceava, Patronatele IMM Suceava si Clubul de Afaceri In Business. Partenerul Principal este Raiffeisen Bank Romania. Partenerii evenimentului: Orange Business, Tudor Galos Consulting, Valoria Business Solutions, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania si DigiQuery. Partener de Mobilitate: Mercedes-Benz Romania. 

Agenda conferintei include doua sesiuni care abordeaza strategii pentru dezvoltare si prezentari practice dupa cum urmeaza:

08:30 – 09:00 – Inregistrarea participantilor

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evolutia mediului de afaceri

• Lucian Gheorghiu – Presedinte Executiv, Camera de Comert si Industrie Suceava

• Elena Zamcu – Director Departament Programe de Finantare, CCI Suceava

• Liliana Agheorghicesei – Presedinte, Patronatul IMM Suceava

• Cristina Agaleanu – Team Leader, IMM Moldova, Raiffeisen Bank Romania

• Cristian Turcin – Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business

11:00 – 11:30 – Pauza de cafea si networking

11:30 – 13:30 – How To...? – Prezentari aplicate si discutii interactive

• Alina Ungurianu – Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene

• Elena Badea – Managing Director, Valoria Business Solutions

• Tudor Galos – Senior Consultant, Tudor Galos Consulting

• Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro si Kompass Romania

Radu Soviani, cunoscut analist si jurnalist economic, va modera discutiile despre solutiile de finantare, evolutie si transformarea digitala sustenabila, cresterea si extinderea ariei vanzarilor, impactul AI in business, dar si aspecte specifice mediului de afaceri local si regional.

Zona de Nord-Est a tarii are un potential economic semnificativ. De aceea ajungem cu caravana Business Evolution pentru prima data la Suceava. Subiecte precum digitalizarea, solutiile de finantare, solutiile pentru cresterea vanzarilor sau pentru motivarea angajatilor sunt cateva dintre cele care au determinat peste 170 de manageri si antreprenori sa isi rezerve un loc la eveniment”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toti membrii din conducerea companiilor, precum si pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vanzari, marketing care vor putea face schimb de idei pentru impartasi cele mai bune practici si a asculta specialistii si expertii invitati ca vorbitori.

De asemenea, conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si de a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: BucoWina Plus, Crai Nou, Iasi4You, Viva FM, Transilvania Business Magazine, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Prahova Business, Spotmedia.ro, SpatiulConstruit.ro, Reusita si Bucuresti Business.

La conferinta se pot inscrie pana la 3 participanti din cadrul unei firme. Participarea nu implica nicio taxa. Inregistrarile se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

 

                                                                                                                 * * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferinte dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar si managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vanzari pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din mediul macro-enonomic, precum si tendinte si oportunitati. Seria de conferinte Business Evolution ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL