loader
Spark Foundry se lanseaza in Romania

Spark Foundry se lanseaza in Romania

Valeriu Galani a fost numit Business Leader al noii companii

Publicis Groupe Romania anunta lansarea Spark Foundry in Romania si numirea lui Valeriu Galani in functia de Business Leader al acestei noi companii.

De-a lungul timpului, Valeriu – care ocupa, pana la numire, pozitia de Account Director la Starcom Romania - a supervizat conturile unor clienti de calibru, precum E.ON, Novartis, Sandoz, Visa, Brown Forman si a coordonat mari echipe multi-functionale, precum si procesele de intrare pe piata din Romania ale unor branduri globale. Cu o cariera care a inceput acum 17 ani, Valeriu face parte din echipa Starcom de 10 ani.

“Piata de media si cu mine avem o lunga istorie in spate, in care am evoluat impreuna! Am acceptat aceasta noua provocare cu inima deschisa si plin de entuziasm, recunoscator ca pot sa fiu parte dintr-o cultura atat de plina de energie. Cred ca sistemul de planificare al Spark Foundry, care adauga nivele de antreprenoriat si creativitate setului fundamental de discipline specific zonei de media reprezinta viitorul acestei industrii, mereu schimbatoare, in care dezvoltarea tehnologiei provoaca constant abordarile clasice, cu care eram obisnuiti”, declara Valeriu Galani.

Lansarea Spark Foundry in Romania vine ca urmare a recentei aliante strategice dintre cele doua retele globale ale Publicis Media – Blue 449 si Spark Foundry – pentru a crea o superputere globala. In Romania, operatiunile Blue 449 vor fi integrate cu cele ale Spark Foundry. Noua retea, bazata pe sinergia de cultura si spirit antreprenorial al ambelor agentii, va opera sub numele de Spark Foundry in majoritatea pietelor, inclusiv Romania. Odata cu aceasta fuziune, Spark Foundry va avea o prezenta extinsa in piete precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar si in Europa Centrala si de Est.

Viziunea Spark Foundry aduce in prim-plan o combinatie inedita de spirit de start-up, cu o puternica nota antreprenoriala si o abordare de business inovatoare, avand la dispozitie resursele si capabilitatile Publicis Media, unul dintre cele patru Solution Hubs ale Publicis Groupe.

Lider pe piata locala de comunicare, Publicis Groupe Romania este format din agentiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith si nou lansata Spark Foundry. Bazandu-se pe o filosofie care pune in centrul tuturor demersurilor sale nevoile clientilor, Publicis Groupe Romania pune la dispozitia acestora expertiza si servicii de top, realizate de unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu.

 

Autori