loader
ALEF Distribution devine unicul distribuitor al NetApp din Europa Centrala si de Est

ALEF Distribution devine unicul distribuitor al NetApp din Europa Centrala si de Est

Clientii vor beneficia de servicii excelente si de suport local prin colaborarea dintre ALEF Distribution si NetApp.

ALEF Distribution, membru al grupului ALEF, va fi din 1 mai 2019, distribuitor exclusiv al NetApp in Europa Centrala si de Est si o parte a Europei Mediteraneene.

Noua colaborare vine ca parte a unei strategii de consolidare a rolului distribuitorilor si partenerilor NetApp in cadrul EMEA si va oferi clientilor din Europa Centrala si de Est servicii performante si solutii specifice erei hybrid cloud. 

Datorita parteneriatului, clientii vor beneficia de experienta dobandita in cei 25 de ani de activitate a ALEF Distribution, dublata de fiabilitatea tehnologiei NetApp. Prin aceasta colaborare vor fi oferite servicii locale specializate privind solutiile de hybrid cloud, iar cu sprijinul ALEF Distribution vor fi rezolvate toate solicitarile clientilor din Europa Centrala si de Est.

Cooperarea exclusiva a celor doua companii nu numai ca devine din ce in ce mai puternica in Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia sau Romania, dar se extinde si in zona Europei mediteraneene (Bulgaria, Grecia, Cipru si Malta).

''Am ales ALEF Distribution bazandu-ne pe istoria parteneriatului de succes, precum si pe experienta lor in industrie si pe aceasta piata'', a declarat Kristian Kerr, vicepresedintele NetApp Partners & Pathways EMEA.

''Parteneriatul si consolidarea relatiilor cu aceasta companie sunt cruciale pentru strategia NetApp in Europa Centrala si de Est. Impreuna vom oferi expertiza in domeniul hybrid cloud si multi-cloud pentru clientii nostri, oferindu-le acestora noi posibilitati si, in acelasi timp, un mediu profitabil si previzibil in care afacerile pot sa prospere. NetApp este unul dintre cei mai importanti parteneri pentru noi si apreciem aceasta colaborare. Ea ajuta Grupul ALEF sa furnizeze servicii complete de analiza, proiectare si implementare pentru solutii complexe profesionale in Europa Centrala si de Est'', a spus Milan Zinek, CEO al Grupului ALEF.

Lubomír Zlacký, director regional al Grupului ALEF, adauga: ''Pentru noi este important sa fim un distribuitor puternic care aduce valoare. Credem ca, odata cu experienta noastra in regiune si cu ajutorul tehnologiilor noastre, vom ajuta NetApp sa creasca si sa satisfaca nevoile clientilor din Europa Centrala si de Est.“

 

Autori

foto
ALEF DISTRIBUTION RO SA