loader
Iarna va fi mai usoara cu cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D

Iarna va fi mai usoara cu cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D

Cefin Trucks, anunta livrarea a 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D catre CNAIR, in cadrul contractului castigat prin licitatia publica cu numarul 170049 din 24.09.2016.

Autobasculantele 6x4 Ford Trucks sunt dotate cu Lama pentru zapada si Raspanditor de materiale antiderapante si urmeaza sa fie folosite de catre Directiile Regionale de Drumuri si Poduri din orasele Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Cluj si Bucuresti.

“Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului constructii detin, la doar 18 luni de la lansarea in Romania, o cota de piata de 24%, ceea ce inseamna ca suntem deja pe locul II in acest segment de piata. Prin livrarea flotei de autobasculante catre CNAIR ne asumam pozitionarea ca lider de piata pe acest segment in 2018.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Parteneriatul cu CNAIR a reprezentat pentru noi dovada performantelor infrastructurii pe care o punem la dispozitia clientilor nostri. Dorim sa multumim partenerilor nostri de la CNAIR pentru incredere si ii asiguram ca vor benefica in continuare de calitatea serviciilor noastre. De peste 25 de ani suntem alaturi de clientii nostri si sustinem activitatea acestora prin produse si servicii de cea mai buna calitate.” mai adauga domnul Stefano Albarosa.

“Putem spune ca aceasta noua achizitie reprezinta o continuare a bunelor relatii contractuale cu CEFIN TRUCKS, care comercializeaza camioanele Ford. Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D, livrate astazi, vor fi trimise la Directiile Regionale de Drumuri si Poduri din orasele: Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Cluj si Bucuresti pentru a fi folosite pentru inceput in actiunile de deszapezire. Astfel, aceste noi autobasculante vor intari capacitatea regionalelor CNAIR de a desfasura in regie proprie actiuni de deszapezire pe autostrazile si Drumurile Nationale din Romania. Bineinteles ca dupa ce va trece sezonul rece, autobasculantele achizitionate vor fi folosite si pentru alte activitati specifice CNAIR S.A, cum ar fi de exemplu transportul agregatelor destinate statiilor de asfalt. Achizitia acestor noi vehicule se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice  lucrarilor de reparatii si de intretinere a drumurilor. Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate mai mult de 850 de utilaje”, a afirmat purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6x4, cu ampatament de 3.800 mm, Euro 6 sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel, 6 cilindri in linie, capacitate cilindrica de 12740 cm3, 420 CP @ 1800 rot/min, cuplu maxim 2150 NM la 1000 – 1300 rot/min, cutie de viteze ZF sincronizata 16+1 trepte. Prin toate caracteristicile sale, noul motor Euro 6 Ecotorq asigura un echilibru ideal intre performanta si economie. Dotat cu Sistem de recirculare a gazelor de evacuare, cu geometrie variabila a turbocompresorului, sistem de injectie directa si unitate de control electronic inteligent, motorul utilizeaza fiecare picatura de combustibil, asigurand eficienta.

Sitemul de franare  cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistenta EBD+ABS+ASR+ATC si frana stationare pe axele spate asigura controlul asupra oricarei manevre efectuate in orice regim de incarcatura si in orice conditie de teren.

 

 

 

Autori

foto
AIC TRUCKS SRL