loader
Intracom Telecom lanseaza Platforma de Monitorizare Inteligenta pentru protectia infrastructurilor critice

Intracom Telecom lanseaza Platforma de Monitorizare Inteligenta pentru protectia infrastructurilor critice

Compania isi prezinta solutia SIS-C2 la EDEX in Cairo saptamana aceasta.

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicatii si solutii integrate de securitate, a anuntat astazi lansarea platformei SIS-C2, o platforma de comanda, control si integrare pentru supravegherea frontierelor, protectia infrastructurilor critice, securitate terestra si maritima. Platforma SIS-C2 este expusa la standul companiei nr. 2374 in cadrul Expo Defence  Egipt (EDEX), in perioada 3-5 decembrie 2018, la Cairo.

Mai precis, platforma este customizata pentru aplicatii de supraveghere si recunoastere a informatiilor (ISR), informatii cu privire la situatia operativa, colectare si analiza de informatii, corelare de informatii si colaborare inter si intra-agentie.

Agentiile din domeniul securitatii si apararii pot beneficia acum de capabilitatile tehnice si operationale ale SIS-C2 si isi pot optimiza centrele lor de comanda, corelarea  operationala a imaginilor, avertizarea si notificarea timpurie, gestionarea incidentelor, precum si functionalitatile inteligente de analiza si corelare a datelor.

Dl. Nikolaos Velentzas, Deputy General Manager Services Business Division la Intracom Telecom a declarat: 

"Folosind experienta si expertiza acumulata de multi ani in dezvoltarea de software pentru companii de renume mondial si valorificarea cunostintelor pe care le-am obtinut din participarea noastra in diferite proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel UE, inclusiv EWISA (Early Warning for Increased Situational Awareness), un proiect premiat UE, suntem mandri sa anuntam lansarea platformei SIS-C2 care colecteaza, proceseaza, clasifica si analizeaza informatiile primite de la mai multe tipuri de senzori de detectie si aplicatii din surse terte, pentru a produce informatie cu valoare adaugata".

Autori

foto
INTRAROM SA