loader
Medicover Romania o numeste pe Simona (Iliescu) Nodea in functia de Director de Marketing

Medicover Romania o numeste pe Simona (Iliescu) Nodea in functia de Director de Marketing

Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic privat din Romania, a numit-o la inceputul acestui an pe Simona (Iliescu) Nodea pe pozitia de director de marketing.

Din acest rol, ea va coordona strategia de marketing a companiei, contribuind la planul de expansiune a retelei suedeze pe piata locala.

Simona Nodea are o experienta de peste 15 ani in marketing si in management, lucrand pentru lideri de piata in industrii precum distributie, banking si - cel mai recent - sanatate, unde a ocupat functia de Director de Marketing.

Simona detine un master in Marketing si Administrarea Afacerilor, precum si o certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing. In noul rol, ea va raporta Directorului Comercial al Medicover, Delia Iliasa.

„Ne bucuram sa avem in echipa de management un expert de nivelul Simonei Nodea. Acest an este unul foarte important pentru Medicover, un an de schimbare si de repozitionare, dupa ce in 2018 ne-am aflat intr-un proces accelerat de crestere. Experienta Simonei, atat cea din domeniul medical cat si cel al serviciilor, calitatile ei de lider si abordarea ei orientata spre oameni sunt atuuri valoroase pentru noi. Ii urez bun venit in echipa Medicover si sunt convinsa ca, impreuna, vom obtine cele mai bune rezultate’’,  a declarat Delia Iliasa, Director Comercial, Medicover Romania.

Sunt incantata sa devin parte a unei echipei atat de ambitioase precum cea de la Medicover Romania si sa contribui direct la dezvoltarea brandului unuia dintre cei mai mari furnizori din industria serviciilor medicale private. Domeniul medical m-a atras datorita impactului pozitiv pe care il are asupra calitatii vietii oamenilor, iar Medicover este un nume puternic, care a castigat increderea pacientilor prin serviciile medicale de inalta calitate oferite. In noul rol voi pune accent pe consolidarea imaginii pozitive a brandului prin identificarea atenta a nevoilor consumatorilor si printr-o abordare cat mai personalizata”, declara Simona Nodea, Director de Marketing, Medicover Romania.

Medicover Romania este intr-o faza de crestere accelerata cu investitii importante alocate pentru dezvoltarea organica a companiei si cea prin intermediul achizitiilor. Anul trecut Medicover a fost implicata in trei tranzactii mari in zona de Nord-Vest a tarii, in cea de Sud-Vest si in Capitala. Este vorba despre achizitia centrelor medicale Pelican, Phoenix si Academica. Compania isi propune sa atraga din ce in ce mai multi clienti noi prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din intreaga tara si calitatea profesionala a medicilor din retea.

Autori

foto
MEDICOVER SRL