loader
HONOR inregistreaza o crestere puternica in industria globala

HONOR inregistreaza o crestere puternica in industria globala

Modelul varf de gama HONOR View20 urmeaza sa fie lansat la nivel global

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, si-a consolidat pozitia de lider in industrie printr-o crestere puternica in 2018, in ciuda unei recesiuni globale a industriei. Potrivit IDC, piata mondiala a smartphone-urilor a inregistrat in primele trei trimestre ale anului 2018 o scadere de 3,1% a numarului de livrari fata de anul trecut, insa HONOR a rezistat acestei tendinte, inregistrand o crestere de 27,1%. In momentul de fata, HONOR se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste cota de piata in spatiul canalelor online mid si high-end pentru aceeasi perioada.

„Produsele HONOR ne ajuta sa castigam sprijinul celor 100 de milioane de fani din intreaga lume. Credem ca HONOR va indeplini in curand obiectivul nostru de a deveni un brand de smartphone-uri global de top 5, in decurs de trei ani, si de top 3, in cinci ani. Anul acesta, ne-am rebranduit printr-un nou logo, insotit de sloganul „HONOR MY WORLD", si avem o noua misiune; aceea de a crea o lume inteligenta care apartine tinerilor din intreaga lume. Noua noastra identitate vizuala va continua sa aiba ecou si sa contribuie la accelerarea dezvoltarii brandului nostru", a declarat George Zhao, presedinte HONOR.

Lansarea globala a HONOR View20 va avea loc pe 22 ianuarie la Paris. Modelul varf de gama aduce tot ce este mai nou in materie de inovatie si creativitate din partea HONOR. Inca de la inceputurile sale, HONOR a facut istorie, conducand revolutia smartphone-urilor in ceea ce priveste inteligenta artificiala (AI), performanta si design-ul de produs.

Evolutia HONOR in materie de AI

AI este si va ramane cea mai mare inovatie din industrie. Potrivit unui studiu realizat de PwC, se estimeaza ca AI va contribui la economia globala cu pana la 15,7 trilioane de dolari pana in 2030. Identificand aceasta tendinta majora, HONOR a lansat recent, odata cu modelul HONOR View20, o camera foto AI revolutionara. Dispozitivul utilizeaza puterea de calcul AI si puterea de procesare grafica activate de dual-ISP si dual-NPU din chipset-ul Kirin 980, pentru a combina esenta mai multor fotografii realizate de prima camera de 48MP din lume (alimentata de senzorul Sony IMX586) si pentru a crea o imagine AI de 48 MP, de tipul ultra-high-definition.

De-a lungul anilor, HONOR a uimit printr-o succesiune de descoperiri importante in materie de AI. In decembrie 2016, HONOR a lansat HONOR Magic, primul smartphone din industrie cu sistem AI „Magic Live", capabil sa verifice ecosistemul, sa invete cum sa colaboreze cu companii si sa ajute la proiectarea aplicatiilor pentru cloud. Un an mai tarziu, HONOR a trecut la nivelul urmator si a incorporat in HONOR View 10 un chipset AI, Kirin 970, permitand recunoasterea scenelor si capacitati de auto-invatare. Dotat cu acelasi chipset AI, HONOR 10 dispune de o camera foto duala AI 2.0 cu doua obiective si de o tehnologie de segmentare semantica a imaginii, o premiera in industrie, care poate recunoaste in timp real peste 500 de scenarii din 22 de categorii.

 

Evolutia HONOR in ceea ce priveste performanta

HONOR aduce in mod continuu upgrade-uri hardware si software de ultima ora smartphone-urilor sale pentru a oferi consumatorilor o performanta neintrerupta. HONOR a echipat modelul varf de gama HONOR View20 cu Link Turbo, care utilizeaza date AI si volume mari de date pentru a analiza automat comportamentul utilizatorilor in timpul utilizarii si conditiile retelei. Acest lucru le permite sa treaca fara probleme la retelele Wi-Fi sau 4G si sa creasca viteza de descarcare, folosind simultan ambele retele.

 

In plus, HONOR a lansat anul trecut o serie de tehnologii high-end. GPU Turbo, lansat in iunie 2018, este o solutie revolutionara de integrare hardware-software care creste cu 60% puterea de procesare grafica, reducand in acelasi timp consumul de energie SoC (System on Chip) cu 30%. HONOR a lansat  si sistemul de racire pe baza de lichid, dotat cu un design termic pe 9 straturi si o conducta de racire cu lichid de tip PC. Acesta ofera o crestere cu 41% a disiparii caldurii si o reducere cu pana la 10°C a temperaturii procesorului pentru telefoanele mobile.

 

Evolutia HONOR in design-ul de produs

HONOR acorda prioritate designului produselor sale atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al esteticii. HONOR View20 este combinatia perfecta a celor doua. Modelul HONOR View20 vine cu o tehnologie a ecranului complet noua, All-View Display, cu un design inovator ce integreaza camera frontala in ecran, si un gradient de culoare viu si dinamic in forma de V, oferit de tehnologia nanolitografica.

 

HONOR a fost inca de la inceput in top in ceea ce priveste cursa pentru un ecran full-fiew autentic, chiar de la adoptarea ecranului 18:9 fara rama al modelelor HONOR 7X si HONOR View10 in 2017. Nu dupa mult timp, HONOR a lansat HONOR 10 cu ecran decupat, extinzand si mai mult zona de afisare.

 

HONOR a dominat prin design-ul elegant al smartphone-urilor inca de la introducerea culorilor Sapphire Blue la HONOR 8 in 2016 si Glacier Gray la HONOR 9 in 2017. Apoi, HONOR a trecut dincolo de culorile uni si a lansat HONOR 10 si HONOR 10 Lite cu variatii de culoare in continua schimbare, precum si HONOR 8X care are o textura dubla.

 

Autori

foto
HUAWEI TECHNOLOGIES SRL