loader
Tehnologia poate revolutiona productivitatea si poate reduce riscul

Tehnologia poate revolutiona productivitatea si poate reduce riscul

Interviu cu Mariana Garstea, General Manager, SIXENSE Romania

Q: Care este parerea dvs. pentru anul 2019 in industria dvs. si care sunt asteptarile dvs. pentru acest an? In calitate de CEO, care sunt principalele provocari pe care le percepeti momentan in industria dvs.?

Mariana Garstea:  Inainte de a raspunde, trebuie sa fac o scurta prezentare a domeniului de activitate in care sunt implicata si a organizatiei din care fac parte. In domeniul ingineriei structurale, siguranta este un factor imens si aici SIXENSE poate ajuta.

Scopul final al SIXENSE este de a oferi informatii despre performanta structurilor pentru a facilita luarea unei decizii rationale in ceea ce priveste gestionarea integritatii. In acest sens, oferta noastra de solutii cuprinde o gama foarte larga de activitati care, prin tehnologii diferite, colecteaza cunostinte despre performanta structurilor pe durata ciclului lor de viata. Pe aceasta baza pot fi identificate si implementate in timp util actiuni corective eficiente pentru a contracara deteriorarea, daunele, incarcaturile extreme si utilizarea neintentionata, astfel incat sa se asigure un nivel adecvat de siguranta pentru personal si calitatile mediului inconjurator, iar costurile ciclului de viata sa fie reduse la minimum.

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.