loader
Reff & Asociatii a oferit consultanta juridica Grupului Orbico in procesul de achizitie a Interbrands Marketing & Distribution

Reff & Asociatii a oferit consultanta juridica Grupului Orbico in procesul de achizitie a Interbrands Marketing & Distribution

Echipa de avocati Reff & Asociatii a asigurat procesul de due diligence juridic privind Interbrands Marketing & Distribution si a revizuit documentatia tranzactiei din perspectiva legislatiei din Romania.

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, in cooperare cu Deloitte Legal Polonia, a oferit consultanta juridica Grupului Orbico, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de consum din Europa Centrala si de Est, in procesul de achizitie a Interbrands Marketing & Distribution, unul dintre liderii din Romania in sectorul de distributie (FMCG). Achizitia, care face parte dintr-o tranzactie internationala de amploare, prin care Orbico Group va prelua controlul asupra Interbrands in mai multe tari, este supusa aprobarii autoritatilor de reglementare. In urma tranzactiei, Orbico Group va deveni cea mai mare companie de distributie din Romania.

Echipa de avocati Reff & Asociatii a asigurat procesul de due diligence juridic privind Interbrands Marketing & Distribution si a revizuit documentatia tranzactiei din perspectiva legislatiei din Romania. Expertii au oferit consultanta si in ceea ce priveste implicatiile legii concurentei in contextul preluarii pachetului majoritar de parti sociale al Interbrands Marketing & Distribution, precum si in procesul de notificare a tranzactiei in fata Consiliului Concurentei din Romania. Echipa a fost coordonata de Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociatii, cu sprijinul avocatilor Cezara Szakacs, Managing Associate, si Ilinca Iliescu, Senior Associate. Asistenta privind procedura de notificare a concentrarii economice si alte implicatii de concurenta este asigurata de Florentina Munteanu, Partener Reff & Asociatii, si Oana Bucsa, Senior Associate.

„Aceasta tranzactie de referinta pentru sectorul de distributie consolideaza pozitia Orbico Group atat la nivel national, cat si regional. Proiectul a avut o mare complexitate, specifica tranzactiilor internationale, si ne-a oferit ocazia sa dovedim capacitatea retelei Deloitte Legal de a oferi asistenta clientilor din jurisdictii multiple“, a spus Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociatii, societate de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

Expertii Reff & Asociatii au colaborat in acest proiect cu echipa Deloitte Legal din Polonia, care a oferit asistenta cumparatorului in pregatirea si negocierea documentatiei pentru tranzactie.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania si una dintre cele mai active in asistarea clientilor in tranzactii complexe de fuziuni si achizitii, drept imobiliar, finantari bancare si tranzactii cu portofolii de credite. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala de avocati Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Pentru mai multe informatii despre Reff & Asociatii, va rugam sa accesati https://www.reff-associates.ro.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL