loader
DHL Carpathian Marathon ofera sansa unei aventuri de 10, la editia aniversara cu numarul 10!

DHL Carpathian Marathon ofera sansa unei aventuri de 10, la editia aniversara cu numarul 10!

Evenimentul sustine, pentru al cincilea an consecutiv, Comitetul National Paralimpic

DHL Carpathian Marathon, eveniment de alergare montana de top din Romania, ajunge, in acest an, la editia cu numarul 10. Participantii isi vor da intalnire la linia de start pe 22 iunie, in inima uneia dintre ultimele regiuni salbatice din Europa, muntii Carpati, la Cheile Gradistei Resort Fundata, un Race Village de nivel olimpic.

Dupa o editie 2018 SOLD OUT, inainte de inchiderea inscrierilor, DHL Carpathian Marathon powered by MPG vine, in acest an, cu noi provocari, cu experiente unice si adrenalina la cote maxime! Sunt asteptati, ca in fiecare an, mii de alergatori la linia din start, ambasadori si sustinatori de seama, iar obiectivul este donarea unei sume cat mai mari pentru Comitetul National Paralimpic, cauza pe care evenimentul o sustine pentru al cincilea an consecutiv.

”Ofera-ti sansa unei aventuri de 10! Traieste experienta DHL Carpathian Marathon la cea de-a 10-a editie!” este mesajul cu care evenimentul ii asteapta pe toti iubitorii de alergare, fie ei incepatori sau profesionisti, sa doboare orice bariera mentala si sa cucereasca muntii, in una dintre cele mai spectaculoase curse de alergare din Romania! Ei vor putea explora trasee inedite, care traverseaza parcuri naturale si regiuni salbatice unice in Europa, unele inca nedescoperite de alergatori.

”Aniversam anul acesta 10 editii de experiente memorabile, de timp petrecut in natura, prin miscare, adrenalina si o multitudine de fapte bune, alaturi de o comunitate frumoasa de alergatori! Despre asta este DHL Carpathian Marathon si ma bucur nespus sa vad evolutia acestui eveniment in timp. Participantii rezoneaza cu noi si, pe langa pasiunea de a alerga, de a explora si de a cuceri muntii, ei sunt motivati sa ajute cauza sociala pe care o sustinem la fiecare editie a DHL Carpathian Marathon. Ma bucur sa spun ca vom continua traditia si vom fi din nou alaturi de Comitetul National Paralimpic, investind in sportivii nostri paralimpici, astfel incat sa ne reprezinte cat mai bine la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, 2020. Eu stiu ce voi face pe 22 iunie, sper ca si voi! Ne vedem la linia de start!”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director al DHL Express Romania.

De la prima editie si pana in prezent, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numarul alergatorilor trecand de 8.200, in timp ce aproape 500 de companii importante au decis sa se alature cu echipele la start. Cauza sociala reprezinta, an de an, o coordonata importanta a evenimentului. Pana in prezent, toata suma stransa din taxele de participare s-a redirectionat catre cauza sustinuta. Fondurile donate depasesc 142,000 de euro si au fost directionate catre Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi - Familia, Fundatia Light Into Europe, Salvati Copiii Romania si Comitetul National Paralimpic.

Inscrierile pentru cea de-a 10-a editie a DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt deschise. Toti iubitorii de alergare, mai mult sau mai putin experimentati, sunt invitati sa acceseze site-ul oficial www.maratondhl.ro si sa se inscrie individual, sau in echipa, la probele de Maraton (42km / 2000m diferenta de nivel), Semimaraton (21km / 1000m diferenta de nivel), Stafeta (in echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferenta de nivel pentru fiecare tura de 7km) sau la Crosul Copiilor (pe distante de 250m, 500m sau de 1km, in functie de varsta).

Pentru inscriere, participantii se pot bucura, pana pe 28 februarie, de un pret special, de 90 lei / participant, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companii. Dupa aceasta data, preturile vor fi:

  • Pentru inscriere intre 1 – 30 martie: 110 lei / participant pentru persoane fizice si 125 lei / participant pentru companii;
  • Pentru inscriere intre 1 aprilie – 31 mai: 125 lei / participant pentru persoane fizice si 140 lei / participant pentru companii;
  • Pentru inscriere dupa 1 iunie: 140 lei / participant pentru persoane fizice si 160 lei / participant pentru companii.

DHL Carpathian Marathon powered by MPG incurajeaza companiile sa participe in numar cat mai mare la eveniment, sa se bucure de o experienta LIVE pe culmile Carpatilor si sa lupte pentru cauze nobile, asa incat, in acest an, ele vor putea beneficia de o oferta personalizata. Toate detaliile se pot afla printr-un simplu email la: events@mpg.com.ro.

Surprizele nu se opresc aici! Ca si in anii trecuti, evenimentul sustine sportul si dezvoltarea armonioasa a copiilor si a tinerilor, miscarea fiind un factor esential pentru un stil de viata sanatos. Astfel, toti participantii sub 18 ani se pot inscrie gratuit in concurs! Acestia au oportunitatea de a participa fie la proba de Semimaraton, fie la Stafeta, fie la cursele dedicate copiilor. Varsta minima pentru inregistrarea in cursele disponibile este de 14 ani pentru Stafeta, 16 ani pentru Semimaraton si 19 ani pentru Maraton. La cursele pentru copii pot participa toti cei cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani.

Editia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizata in parteneriat cu MPG Romania, lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate participantilor amatori, cu o experienta semnificativa care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este sustinut de sponsorii Generali, Medlife si Barilla si ii are ca suporteri pe Goldnutrition, La Vitta, 4X4, Terapie prin miscare, Organic India, Easy Plast, Buff Romania, Recosport, Sunnto si Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, iar Banca Transilvania se alatura ca sponsor principal al acestei curse. Companiile Polach si Digisign sustin echipele de voluntari care alearga pentru cauza evenimentului.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si va tinem la curent cu toate noutatile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL