loader
Intracom Telecom si Intellect Design Arena  transforma sistemele bancare digitale in Armenia

Intracom Telecom si Intellect Design Arena transforma sistemele bancare digitale in Armenia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii si IT, impreuna cu Intellect Design Arena, lider mondial in tehnologii aplicabile pentru sectorul bancar, asigurari si alte servicii financiare, a anuntat introducerea solutiei "Intrallect Banking Solutions", solutie inovatoare bazata pe cloud.

Companiile partenere au organizat in data de 8 noiembrie 2018 in orasul Yerevan, Armenia, un eveniment dedicat transformarii sistemelor bancare digitale din sectorul bancar armean.

In cadrul evenimentului, top managementul companiilor Intellect Design si Intracom Telecom au analizat in fata bancilor participante la eveniment, viitoarele provocari cu care se va confrunta sectorul bancar, prezentand un numar de factori diferentiatori care permit organizatiilor si institutiilor financiare sa beneficieze de aceasta solutie comuna inovatoare.

Mai precis, cu solutia Intrallect Banking Solution, bancile pot optimiza TCO, digitaliza operatiunile, obtine diferentiere pe piata prin lansarea de produse inovatoare si ofera o experienta de neegalat pentru clienti, toate printr-un model digital conceput special cadrului de reglementare armean si a modalitatilor locale de lucru din Armenia.

Intrallect, solutie end-to-end integrata de tip Digital Core Banking-on-the-Cloud este o solutie cu adevarat digitala, deoarece aduce un diferentiator puternic, abordarea Digital 360. Digital Outside asigura o experienta superioara a clientilor si Digital Inside  conduce la o eficienta operationala semnificativa.

Mai mult decat atat, trebuie remarcat faptul ca Intellect Design, impreuna cu Intracom Armenia, membru al Grupului Intracom Telecom, implementeaza cu mare succes un proiect de transformare de tip core banking la Banca Centrala a Armeniei.

Dl Georgios Blekas, CEO al Intracom Armenia, a remarcat: "As dori sa le multumesc tuturor participantilor din top managementul bancilor participante pentru ca au acordat timp pentru a explora solutia noastra bancara cloud-based. Sunt increzator ca bancile armene pot beneficia de aceasta solutie centrata pe clienti si pot transforma cu usurinta si cu succes bancile inteligente conduse digital, cu tehnologia si expertiza a doi jucatori internationali in "Intrallect Banking Solutions".

Dl Banesh Prabhu, Director de Strategie la Intellect Design, a remarcat: "Introducerea solutiilor Intrallect Banking in Armenia a fost extrem de bine primita de comunitatea bancara. Feedback-ul initial primit de la majoritatea directorilor cu care am vorbit este interesant, suntem incantati ca propunerea noastra vine la momentul potrivit si ca in curand vom vedea cateva banci care migreaza catre sistemele de cloud banking digitale".

Autori