loader
Valoria sustine dezvoltarea studentilor de la Universitatile din Bucuresti

Valoria sustine dezvoltarea studentilor de la Universitatile din Bucuresti

In perioada 22-28 noiembrie 2018, Valoria a sprijinit editia 2018 a Case Study Competition organizata de VWI ESTIEM. Cu o traditie de 15 ani, Case Study Competition este un concurs de studii de caz care aduce impreuna companiile puternice din Romania si studentii de la Universitatile din Bucuresti.

Valoria, alaturi de alte companii precum Microsoft, Mercedes Benz, Editura Niculescu au dat studentilor spre rezolvare, studii de caz provocatoare care le-au testat capacitatea de analiza si sinteza. Viziunea, caracterul inovativ al solutiilor si coeziunea celor 35 echipe participante au reprezentat tot atatea puncte tari ale celor peste 125 de participanti, de la cinci universitati din Bucuresti. Echipele castigatoare au primit premii ce constau in stagii de internship, mentorat si training.

Compania a raspuns pozitiv invitatiei de a sprijini dezvoltarea studentilor. Prin implicarea in astfel de proiecte echipa Valoria isi sustine misiunea de a transforma potentialul oamenilor si echipelor in valoare. Implicarea are la baza valorile companiei: competenta, inovatie, pasiune, incredere. Prin serviciile de consultanta, training, coaching si studii de piata, Valoria sprijina performanta in business si excelenta in mediul academic. Echipa de experti a companiei este alcatuita din profesori universitari si specialisti cu peste 20 de ani de experienta in business, iar mixul echilibrat dintre cercetarea fundamentala si experienta practica face diferenta.

„Ne bucuram sa contribuim la astfel de actiuni ale asociatiilor studentesti. In trecut colaborarea mediului academic cu cel de business era sumara. Astazi companiile sunt mult mai bine pozitionate sa interactioneze cu viitorii angajati, inclusiv prin implicarea in astfel de proiecte. Valoria este recunoscuta pentru acest tip de implicare si contributie, iar acest lucru ne determina sa mergem mai departe. Capitalul de business incepe cu capitalul de incredere – ca stii ceea ce faci, ca faci ceea ce iubesti”, a declarat Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Valoria are in echipa specialisti, traineri si cercetatori care au ocupat functii de management in companii multinationale precum si lectori din mediul academic. Echipa Valoria realizeaza constant studii despre mediul de afaceri romanesc, cele mai cunoscute fiind Evolutia afacerilor, Barometrul digitalizarii, Barometrul centrarii pe client sau Tendinte si provocari in HR.

Autori

foto
VALORIA BUSINESS SOLUTIONS SRL