loader
Solutiile si serviciile de securitate cibernetica ale Intracom Telecom au fost selectate de WIND Hellas

Solutiile si serviciile de securitate cibernetica ale Intracom Telecom au fost selectate de WIND Hellas

Urmare a unei licitatii deschise organizate de WIND Hellas, solutia propusa de Intracom Telecom a fost aleasa ca fiind cea mai buna, cuprinzand diverse functii ce asigura securitatea perimetrala si multe altele

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, anunta implementarea unui proiect de securitate cibernetica pentru WIND Hellas, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Grecia, pentru a consolida securitatea generala a operatorului. Proiectul se va finaliza in termen de un an.

Urmare a unei licitatii deschise organizate de WIND Hellas, solutia propusa de Intracom Telecom a fost aleasa ca fiind cea mai buna, cuprinzand diverse functii ce asigura securitatea perimetrala si multe altele. Scopul acestui proiect este de a gestiona in mod efficient traficul mobil LTE din ce in ce mai mare, folosind niveluri ridicate de securitate, de a sprijini tranzitia catre tehnologia VoLTE si 5G si de a acoperi necesitatea unei securitati sporite in perimetru si in infrastructura NFV a centrului de date. Mai mult, in cadrul proiectului, vor fi instalate si configurate produse de securitate perimetrale in centrele de date WIND din Atena si Salonic, in timp ce o platforma centrala de management si control va fi implementata si pentru toate sistemele.

Serviciile de securitate cibernetica ale Intracom Telecom vor contribui in mod semnificativ la transformarea digitala a WIND si a obiectivului acesteia de a-si imbunatati serviciile de telecomunicatii, fara a afecta confidentialitatea, protejand in acelasi timp pe deplin infrastructura IT. Solutia se bazeaza pe portofoliul de produse Fortinet care protejeaza reteaua, utilizatorii si datele de amenintari in continua evolutie.

Pantazis Houlis, Marketing Director Services Business Division, a afirmat: „Suntem incantati ca WIND Hellas a avut inca o data incredere in Intracom Telecom pentru a oferi solutii de securitate de inalta performanta si expertiza in domeniul securitatii cibernetice, pentru a asigura protectia retelei end-to-end, permitandu-le sa-si furnizeze in continuare serviciile de afaceri in siguranta.”

Principala noastra preocupare este sa avem parteneriate solide cu companiile de top de pe piata, astfel incat sa putem oferi, in schimb, cele mai bune servicii de telecomunicatii abonatilor nostri. Securitatea cibernetica este una dintre prioritatile noastre de baza, iar solutiile Intracom Telecom asigura cea mai buna protectie infrastructurii noastre ”, spune Giannis Gavalas, Supply Chain Director  WIND Hellas.

Intracom Telecom are o cooperare de lunga durata cu WIND Hellas si mentine un parteneriat de incredere si de succes cu Fortinet, care furnizeaza securitate catre cele mai mari companii, furnizori de servicii si organizatii guvernamentale din intreaga lume.

Autori

foto
INTRAROM SA