loader
Recunoastere internationala pentru Subway Romania

Recunoastere internationala pentru Subway Romania

Subway®, cea mai mare retea de proprietari de mici afaceri din lume si cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume, a recunoscut 35 de Agenti de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizarile lor remarcabile la conferinta anuala de Leadership ce a avut loc in Dallas.

Printre cei care au primit recunoasterea pentru munca lor se afla si Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona Bucuresti-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost castigat de patru echipe BDA care au in mod constant rezultate excelente si feedback foarte bun venit de la clienti. Ivan Todorov si Rumen Radev au ridicat acest premiu pentru activitatea lor din Romania.

In lume, in cadrul Subway,  exista mai mult de 300 de Agenti de Dezvoltare a Afacerilor ( BDA)  in mai mult de 100 de tari si in fiecare stat din SUA. Acestia sunt suport constant pentru proprietarii de francize Subway, pe care ii ajuta la performantele businessului pe care il conduc si carora le ofera sustinere in construirea brandului pe pietele emergente. Adesea proprietari de franciza, Agentii de Dezvoltare (BDA) sunt antreprenori, antrenori, mentori si lideri.

"Premiantii au fost recunoscuti din motive diferite, dar toti au un lucru in comun: ei continua sa fie cei mai buni in ceea ce fac, sa fie lideri exceptionali pe teritoriul lor si o sursa de inspiratie pentru colegii lor prin munca prin dedicarea si inovatia pe care le demonstreaza zilnic ", a declarat actualul CEO Subway, Trevor Haynes.

Premiul prestigios CO-FOUNDERS AWARD, numit in onoarea co-fondatorilor Subway, Dr. Peter Buck si Fred Deluca, a fost castigat de echipa BDA din Puerto Rico.

Pentru demonstrarea integritatii si depasirea provocarilor in a livra servicii excelente clientilor, Wei Jia din China si fratii Raghu si Rohit Marwaha din California au primit premiul LEADERSHIP AWARD.

In acest an, trei persoane exceptionale au fost onorate cu OUSTSTANDING COMMUNITY PARTENER AWARD: Joe Russell, din Alabama, care alaturi de echipa lui strange bani in mod constant pentru organizatii locale, cum ar fi bancile de produse alimentare, United Way, Clubul Boys and Girls si altele; Donna Curry din Nevada, activist de lunga durata pentru sprijinul pentru autism  si Jackie Jones din  Panama, care promoveaza educatia si incluziunea sociala.

Subway celebreaza in aceste zile deschiderea celui de-al 1000-lea restaurant cu noul design modern Fresh Forward, iar in Romania se pregateste deshiderea primului restaurant cu design Fresh Forward la Pitesti.

Autori