loader
TeCOMM Bucuresti si GoMag lanseaza ghidul pentru comert crossborder

TeCOMM Bucuresti si GoMag lanseaza ghidul pentru comert crossborder

Parteneriatele, sharing-ul de informatie si exemple de bune practici, in cadrul evenimentului TeCOMM reprezinta o modalitate de crestere pentru industria de comert electronic din Romania.

GoMag – una dintre cele mai performante platforme autohtone de eCommerce din Romania se alatura TeCOMM eCommerce Conference&Expo eveniment care are loc pe 10 aprilie la JW Marriott Bucuresti in calitate de partener principal. Scopul comun pentru TeCOMM si GoMag a dus la acest parteneriat care se materializeaza prin actiuni concrete precum lansarea ghidului pentru comert crossborder, adica vanzarea online catre consumatori din afara Romaniei.

Despre TeCOMM: Structura complexa & time saving experience

Structurat eficient in speech-uri keynote, prezentari de tipul one-man-show, workshop-uri si networking facil – evenimentul ajuta proprietarii de business sa vada noi oportunitati de crestere in industria din care fac parte.

Conferinta & Keynotes Speeches: continut real, fara inserturi comercial sustinut de speakeri nationali si internationali. Oameni cu experienta in eCommerce care sunt acolo pentru a impartasi din greselile, succesul si lectiile invatate pe pielea lor. Discutam despre procese automatizate in marketing, revolutia AI in eCommerce, SEO in era personalizarii, engagement si programe de loializare, inovatie in comertul electronic si roboti software creati pentru a prelua din task-urile repetitive ale unui business.

Workshop-uri aplicate despre: Comunicare, marketing si engagement, procesul decizional de luare a deciziilor, chatbots AI.

2 Masterclass-uri sustinute de traineri din Romania, cat si din strainatate : Ivan Imhoff si Catalin Matei:   Social Media in 2019 – Strategy, Future Trends and Q&A Session | The Psychology of choice and the Voice Of Customer (VOC) research methods that guide your conversion rate optimization

Cross Border Forum: Aka panel de solutii de eCommerce la care iau parte jucatori din eCommerce de nivel decisional (CEOs&Managers). Despre ce presupune extindere la nivel international al business-urilor din online-ul romanesc, conditii, legislatie si aplicabilitate practica.

Networking eficient cu cei care te pot ajuta sa-ti duci afacerea la urmatorul nivel

TeCOMM are aceasta componenta excelenta pentru tot ce inseamna industria de eCommerce si domeniile conexe: networking-ul, implementand in premiera pentru Romania Brella, platforma de networking menita sa stabileasca intalniri de business 1-1.

Zona expozitionala este despre cererea si oferirea de solutii in domeniul eCommerce: de la banking, curierat, sisteme de plata si solutii software, aducem impreuna profesionistii care pot sa ajute magazinele online din Romania sa gaseasca cele mai bune tool-uri cu ajutorul carora sa evolueze.

Despre GoMag: cifre, informatii si echipa din spate

Magazinele de pe Gomag provin dintr-o paleta variata de industrii, incepand de la cosmetice & accesorii, cadouri, papetarie si suplimente alimentare, pana la IT&C, auto, casa & gradina, echipamente de protectie si librarie.

Platforma cuprinde magazine online cunoscute si start-upuri curajoase care vand eficient inca de la lansarea pe platforma. Doar in ultimele 3 luni, cele peste 750 de magazine online dezvoltate pe platforma, au inregistrat aproximativ 140.000 de comenzi, in valoare de aproape 50 milioane de lei.  

Spre deosebire de alte platforme, Gomag vine la pachet cu functionalitati native pentru gestionarea comenzilor in mai putin de 1 minut, CRM, functionalitati de marketing precum crearea de landing page sau pop-up din platforma si integrari gratuite cu o lista lunga de furnizori de servicii (transportatori, procesatori de plati, SmartBill, Frisbo, RetargetingBIZ, 2Performant si multi alti parteneri).

Cea mai noua lansare Gomag, realizata tot in cadrul unei editii TeCOMM, poarta numele de GoBot si este primul robot nativ intr-o platforma eCommerce. Realitatea unui magazin online pe pilot automat, dupa cum afirma CEO-ul Gomag, Cosmin Daraban, este din ce in ce mai aproape.

De-a lungul timpului, in jurul platformei a crescut o comunitate de aproape 6000 de membri, activi in grupul eCommerce cu Gomag, si multi alti membri abonati la produsele lor educative, pe platforma Academia de eCommerce by Gomag.

Platforma Gomag este strans legat de imaginea lui Cosmin Daraban, CEO si co-fondator al platformei. Cosmin este gazda evenimentului din 10 aprilie si are peste 18 ani de experienta online, in marketing pentru eCommerce, optimizarea ratei de conversie, cresterea traficului si vanzarilor (SEO, SEM & UX). A fost implicat punctual, impreuna cu cei 17 colegi ai sai, in cresterea a sute de business-uri si in organizarea unor webinarii si evenimente de referinta pentru piata de comert electronic din Romania.

Partenerii care sustin impreuna cu TeCOMM industria de comert electronic sunt: GoMag, Retargeting.biz, Netopia Payments, BCR, Noah, Twispay, Planable, Canopy, DWF, TeamDeals, Samdam, Increase Media, Woobble, ContentSpeed, Moloso, DHL, DevNest, Beez, Pay U, Google, Host Vision, Gun Media, Keez, Inovo, Coletaria.ro.

Parteneri media: IQads, DoingBusiness.ro, Smark,  Ciulea, Olivian.ro, Caracteristic, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Softlead, Tech Cafe,  The Pharmacy, Ecomteam, Compari.ro

 

 

 

 

 

 

Autori