loader
Lufthansa Group numeste un nou director comercial in  Romania

Lufthansa Group numeste un nou director comercial in Romania

Lufthansa Group l-a numit in luna martie pe Zlatko Zlatic in functia de director comercial pentru Romania si Moldova.

Acesta va fi bazat la Bucuresti, de unde va coordona operatiunile comerciale si de vanzari ale companiilor aeriene din cadrul Lufthansa Group din Romania si Moldova.

Zlatko Zlatic (52 ani) contribuie la noua sa pozitie cu vaste cunostinte in domeniu acumulate printr-o experienta indelungata de management in cadrul companiilor aeriene. De profesie economist, Zlatic si-a inceput cariera la Lufthansa Group in anul 2001, in functia de Key Account Manager la Lufthansa Cargo. Dupa doi ani de activitate in calitate de Director Comercial la Frankfurt, acesta a obtinut cunostintele practice despre formarea profesionala lucrand cu celelalte departamente. Din postura de director general de vanzari in Ho Chi Minh City (Vietnam) din anul 2007 pana in 2009, iar apoi in Algier in perioada 2010-2015, Zlatic a dobandit o experienta solida in activitatea comerciala de zboruri pentru pasageri. Inainte de a se reloca la Bucuresti, acesta a coordonat operatiunile Lufthansa in Abuja (Nigeria).  

Zlatko Zlatic va prelua pozitia ocupata anterior de Antonio Tassone, care devine Director Regional pentru Egipt si Africa de Nord in cadrul Lufthansa Cargo AG.

Lufthansa Group ofera in prezent peste 180 de zboruri saptamanale din Romania catre cele patru centre din Europa; Eurowings ofera zboruri din Bucuresti catre Düsseldorf, Austrian Airlines opereaza pe rutele Sibiu, Iasi si Bucuresti pana la Viena. Swiss are o conexiune de zbor de la Bucuresti la Zürich iar Lufthansa ofera zboruri din Cluj, Sibiu, Bucuresti si Timisoara spre Munchen si Frankfurt.

Autori

foto
LUFTHANSA TECHNIK MAINTENANCE INTERNATIONAL GMBH FRANKFURT AM MAIN GERMANIA SUCURSALA OTOPENI