loader
Lideri din Resurse Umane si Afaceri Impulsioneaza Schimbarea pentru Succes Organizational Durabil in Romania

Lideri din Resurse Umane si Afaceri Impulsioneaza Schimbarea pentru Succes Organizational Durabil in Romania

Evenimentul B2B a fost organizat sub umbrela campaniei ,,Redefinim Munca” lansata in 2023 de Up Romania, prin care liderii de HR si managerii sunt sprijiniti sa creeze in companiile lor premisele pentru ca oamenii sa dea ce-i mai bun din ei

Conferinta „Cum construim echipe performante si motivate?”, organizata de Up Romania, in parteneriat cu Trend Consult si Libra Internet Bank, a reunit astazi, la Arad, lideri din domeniul resurselor umane, antreprenori si manageri din companii prezente in zona de Vest a Romaniei, in special Arad si Timisoara. Participantii au avut oportunitatea de a intelege direct de la experti in domeniul managementului resurselor umane cum sa redefineasca munca pentru a obtine performanta durabila si cum sa creeze o cultura organizationala motivanta si retentiva pentru talentele de top.

In cadrul evenimentului au fost abordate teme precum importanta beneficiilor extrasalariale, prioritizarea bunastarii angajatilor si adaptarea la noile realitati economice si sociale. De altfel, un sondaj realizat recent de Up Romania si eJobs privind perceptiile si nevoile angajatilor si angajatorilor in ceea ce priveste mediul de lucru din Romania a aratat ca, in egala masura, atat angajatorii, cat si angajatii intervievati cred in necesitatea redefinirii muncii. Peste 86% dintre angajatori si mai mult de 93% dintre angajati sunt de acord ca este necesara o revizuire a modului in care este perceput si gestionat locul de munca.

Intalnirea de afaceri de astazi de la Arad marcheaza o continuare a seriei de evenimente desfasurate anul trecut in Bucuresti, Iasi si Cluj. Scopul sau este de a aduce impreuna profesionisti din mediul de afaceri local, inclusiv experti in domeniul resurselor umane, bancheri, consultanti in cultura organizationala si climat, si specialisti in solutii moderne de motivare a angajatilor. Pentru a avea performanta in business este important sa avem o abordare umana si una financiara. Acesta este motivul pentru care facem o sinergie in premiera in Romania intre beneficii, cultura si climat. La Up, credem ca investitiile in bunastarea oamenilor sunt importante atunci cand vorbim de performanta business-urilor.”, a completat Loredana Vatavoiu, Marketing Director Up Romania.

Magor Csibi, expert in leadership si cultura organizationala din cadrul Trend Consult, aduce o perspectiva valoroasa si o expertiza deosebita in regiunea de Vest a Romaniei, contribuind la consolidarea parteneriatului nostru strategic pentru a sprijini succesul organizational durabil. La Up Romania, credem ca investitiile in bunastarea oamenilor reprezinta un pilon esential in obtinerea performantei durabile in lumea business-ului.

,,Astazi am discutat despre importanta prioritizarii climatului organizational inaintea culturii, atat pentru angajati cat si pentru lideri. Consider ca alegerea inversa duce rapid la neperformanta, demotivare si la organizatii care trebuie sa lucreze intens la sanatatea interna a companiei. Imi doresc ca antreprenorii care m-au ascultat astazi la evenimentul ,,Cum construim echipe motivate si performante" sa conduca organizatii autentice si faine, nu doar sa lase aceasta impresie.” a mai adaugat Magor Csibi.

Octavian Hera, Marketing Director Libra Internet Bank, a vorbit despre cum dezvoltarile constante din domeniul inteligentei artificiale redefinesc munca, dar si antreprenoriatul: "Traim vremuri interesante, in care vedem cum predictiile din carti sau filme SF devin realitate intr-un ritm alert, iar una dintre principalele mize, din punct de vedere antreprenorial, este de a incorpora aceste inovatii in activitatea zilnica a organizatiei, pentru o mai mare eficienta, dar si de a le pune la dispozitia clientilor, sub forma unui serviciu atractiv si usor de accesat. Iar cel mai la indemana exemplu este Libra Voice, primul serviciu de inteligenta artificiala generativa bazata pe voce introdus in aplicatia de mobile banking a unei banci din Romania. Este un proiect realizat 100% de catre specialisti Libra si care este reprezentativ pentru cultura noastra organizationala: inventivitate, spiritul de competitie si motivatia data de succes".

Evenimentul a oferit participantilor perspective valoroase pentru imbunatatirea performantei echipelor si atragerea celor mai talentati angajati, prin implementarea unor programe de recompensare si beneficii competitive. Mai mult decat atat, a fost o buna oportunitate de networking si interactiune intre experti din diverse domenii, contribuind la imbogatirea strategiilor de management al resurselor umane la nivel national.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup international si solid. Prezent in peste 23 de tari, Grupul Up isi adapteaza expertiza la specificul local. Zi de zi este alaturi de 22 de milioane de persoane din intreaga lume, prin zeci de marci de produse si servicii.

www.up.coop

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanta. La acestia se adauga peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale nationale si locale care au fost realizate in ultimii 6 ani.  Cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor, printre care se numara produse si servicii pentru salariati, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, solutii digitale interactive de incentivare si recompensare STIM Online, servicii dedicate comerciantilor, precum si solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala.

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate. 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up Romania isi propune sa schimbe perspectiva asupra muncii, aducand schimbari semnificative in abordarea acesteia.

Up Romania este certificata Great Place to Work, al doilea an consecutiv in 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Despre Trend Consult:

TREND Consult este o companie care dezvolta si livreaza calatorii de invatare memorabile ce schimba viata oamenilor in bine. TREND, companie prezenta in piata de consultanta din anul 2000, transforma organizatiile in entitati sanatoase in care oamenii gasesc sens si implinire.

Pornind de la ideea ca invatarea este un proces continuu si ca fiecare client are nevoi specifice, Trend Consult ofera in prezent mai mult decat training, devenind un partener in procesele de invatare si de dezvoltare organizationala.

Despre Libra Internet Bank:

Libra Internet Bank a fost infiintata in 1996 in Bucuresti si face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat in oferirea de produse si servicii dedicate Profesiilor liberale si companiilor din Real Estate si Agribusiness. Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internationale prezente in tara si a introdus in premiera un serviciu de inteligenta artificiala generativa bazat pe voce in aplicatia sa de mobile banking. Libra Internet Bank are o retea de 58 de sucursale in Bucuresti si alte orase mari din Romania.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL
foto
TREND CONSULT SRL
foto
LIBRA INTERNET BANK SA