loader
Permacriza aduce provocari continue, dar si oportunitati strategice pentru companiile din Romania

Permacriza aduce provocari continue, dar si oportunitati strategice pentru companiile din Romania

CEO Conference – Shaping the Future, cel mai prestigios eveniment dedicat liderilor de afaceri, ajunge la editia 22 in 2024

CEO Conference – Shaping the Future, cel mai important eveniment dedicat top executivilor, membrilor consiliilor de administratie investitorilor si antreprenorilor va avea loc pe 28 mai 2024, de la 08:45 la 15:30, la Paradisul Verde Events Estate din Corbeanca, cea mai noua locatie premium de evenimente de business.

Tema principala a conferintei din acest an este Strategic Shifts in Permacrisis si reflecta nevoia tuturor companiilor de a transforma provocarile perma-crizei, identificand oportunitatile emergente pentru a se adapta la un mediu de afaceri in continua schimbare.

Liderii de companii invitati sa vorbeasca la conferinta vor discuta despre modul in care companiile lor isi vor recalibra afacerile in contextul suprapunerii multiplelor crize care aduc schimbari la nivelul managementului si leadership-ului, de la nevoia de predictibilitate la anticipare si agilitate.

La conferinta, considerata de participantii editiilor anterioare drept cea mai relevanta pentru segmentul de top management al companiilor mari, dezbaterile se vor axa pe provocarile cu care se confrunta companiile romanesti in acest an electoral si in actualul climat economic, social, tehnologic si legislativ.

Vorbitorii invitati la editia din acest an vor evidentia si modul in care companiile trebuie sa se adapteze la tendintele si provocarile din calea performantei, in contextul transformarilor accelerate determinate de tehnologie si de cerintele de sustenabilitate.

Evenimentul CEO Conference – Shaping the Future va include doua paneluri de discutie, in care lideri de afaceri de top care vor aborda problemele cheie cu care se confrunta companiile astazi si un workshop interactiv.

08:45-09:30 Primirea participantilor

09:30-11:15 Perspective strategice – Managementul schimbarilor din mediul economic

• Caracteristicile mediului macroeconomic actual si implicatiile pentru strategia de afaceri.

• Sistemul bancar - cadru de finantare durabila.

• Identificarea factorilor de schimbare pentru industriile cheie: productie, energie, financiar-bancar, IT&C, auto.

• Explorarea tendintelor in inovarea modelelor de afaceri si crearea de valoare cu ajutor inteligentei artificiale. Schimbari si evolutii strategice determinate de alte   tehnologii emergente.

• Viitorul pentru piata muncii.

11:15-11:45 Pauza de cafea si de networking

11:45-13:30 Dezvoltare sustenabila si sinergia cu tehnologia

Al doilea panel se va concentra asupra modului in care liderii companiilor pot conduce si sustine eforturile de sustenabilitate inclusiv folosind dezvoltarile tehnologice accelerate.

• Noile modele de operare orientate spre eficienta energetica si schimbarea combustibilului prin trecerea la solutii energetice mai ecologice sporesc sustenabilitatea.

• Intelegerea schimbarii preferintelor clientilor si a modelelor de cumparare in retail si bunuri de larg consum.

• Utilizarea tehnologiei (AI, IoT, automatizare, robotizare, digitalizare) pentru a stimula inovarea si eficienta operationala in industriile cheie.

• Conformitatea cu reglementarile obligatorii de raportare, implicatiile si costurile transformarii ESG.

13:30-14:00 Pauza de pranz si de networking

14:30-15:30 Workshop - „clearVISION: The Leaders’ Resource in Today’s Crises”

Workshop sustinut de Mihai Stanescu, Fondator RoCoach, alaturi de Cristina Predoiu, coach si psihoterapeut.

Reprezentanti ai unor institutii prestigioase si lideri ai unor companii importante din Romania sunt speakeri la a 22-a editie a CEO Conference:

• Cristian Nacu - Senior Country Officer for Romania, International Finance Corporation

• Florin Popa - Director, Orange Business

• Florin Frunza - Chief Executive Officer, MET Romania Energy

• Gabriela Nistor - CEO & Founder, Salt Bank

• Stefan Vuza - Chairman, Chimcomplex

• Radu Berevoescu - Board Member  Foreign Investors Council & General Manager, PepsiCo East Balkans

• Gabriela Beres - Managing Director Central & Eastern Europe, Puratos

• Nicolae Banica - CEO, OSCAR Downstream

• Cristian Barbulescu - CEO, Aaylex ONE

• Andreea Ionita - Chief Digital & Technology Officer, E.ON

• Tudor Cosaceanu - Regional Vice President, Romania & Moldova, UiPath

Moderatorul conferintei Radu Soviani, cunoscut analist si jurnalist economic, va modera discutiile despre schimbari strategice, transformare digitala sustenabila, impactul inteligentei artificiale in business, dar si aspecte specifice mediului de afaceri national si international.

„CEO Conference – Shaping the Future este evenimentul care reuneste liderii de business ai celor mai importante companii din Romania. Tema din acest an, ‘Strategic Shifts in Permacrisis‘, reflecta provocarile si oportunitatile pe care le au companiile in anul 2024. Suntem convinsi ca si aceasta editie a conferintei va furniza informatii pretioase si solutii aplicabile, menite sa sprijine liderii de companii in gestionarea cu succes a provocarilor impuse de mediul de afaceri aflat intr-o permanenta evolutie”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la CEO Conference este o oportunitate pentru directorii generali si ceilalti membrii din conducerea companiilor de a face schimb de idei, de a impartasi cele mai bune practici si de a intalni lideri cu experienta in conducerea unor companii de succes.

Conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si pentru a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Partenerii conferintei de la Bucuresti sunt: Orange Business, MET Romania  Energy, OSCAR Downstream, Puratos, UiPath, Salt Bank, Aaylex One, BCR Leasing, eVantage Soft, E.ON & Delgaz Grid, Chimcomplex, RoCoach, Paradisul Verde Events Estate, Domeniul Dragasi, Synergia Renewal Clinic si Valoria Business Solutions.

Evenimentul este sustinut de urmatorii Parteneri Institutionali: Foreign Investors Council, The World Bank, PWN Romania si Ambasada Sustenabilitatii.

Partenerii Media care promoveaza CEO Conference si in acest an sunt: Agerpres, Transilvania Business, Bucuresti Business, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnalul de Craiova, Spatiulconstruit.ro, Reusita, Revista Cariere, HR Manager, Prahova Business si Spotmedia.ro.

Partenerul de Mobilitate, Lexus Bucuresti Nord va expune cele mai noi modele de automobile.

Elementul de noutate al editiei ce va avea loc la Paradisul Verde Events Estate este faptul ca participantii pot aduce si expune masini retro din colectia proprie. Pentru a fi  parte din aceasta expozitie, doritorii au bifat aceasta optiune in formularul de inregistrare, pentru a-si rezerva spatiul necesar.

Ca de fiecare data, Doingbusiness.ro va promova si sustine in acest an la CEO Conference urmatoarele organizatii non-profit: UiPath Foundation, Ajungem Mari, Help Autism si Hospice Casa Sperantei.

CEO Conference este evenimentul premium dedicat exclusiv top executivilor, lideri ai marilor companii din Romania. Mai multe detalii gasiti pe: www.ceoconference.ro.

Persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri:

#CEOConference2024, #Innovation, #Transformation, #EmergingTechnologies. #MasteringTheNewReality

 

                                                                                                                * * *

Despre CEO Conference

CEO Conference este un eveniment bianual care reuneste directori de top, investitori, antreprenori si specialisti in inovare pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din industrie. Conferinta ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.ceoconference.ro.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL