loader
Grupul Raiffeisen a incheiat un parteneriat cu  SIXT Group Romania, pentru servicii de mobilitate

Grupul Raiffeisen a incheiat un parteneriat cu SIXT Group Romania, pentru servicii de mobilitate

Prin acest acord, Raiffeisen Bank Romania si Raiffeisen Rent au ales SIXT Group Romania ca partener de mobilitate pentru a raspunde nevoilor clientilor corporate si retail ai bancii si ale partenerilor sai

Raiffeisen Bank Romania si Raiffeisen Rent au incheiat un parteneriat strategic cu SIXT Group Romania pentru a pune la dispozitia companiilor si persoanelor fizice din piata locala o gama diversa de servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operational si management de flota pentru autoturisme si vehicule comerciale de pana la 3,5 tone.

Prin acest acord, Raiffeisen Bank Romania si Raiffeisen Rent au ales SIXT Group Romania ca partener de mobilitate pentru a raspunde nevoilor clientilor corporate si retail ai bancii si ale partenerilor sai.

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank Romania de a continua sa se concentreze pe serviciile bancare si, in acelasi timp, de a-si largi gama de produse cu solutii de mobilitate operationala pentru clientii sai.

Prin acest parteneriat strategic, Raiffeisen si SIXT isi propun sa faciliteze accesul la serviciile de mobilitate atat companiilor, cat si persoanelor fizice din piata romaneasca.

Suntem onorati sa fim parte din acest parteneriat strategic cu SIXT Group Romania, companie de top in domeniul leasingului operational pe piata romaneasca, si sa le putem recomanda clientilor nostri corporate cele mai bune si eficiente solutii de mobilitate. Parteneriatul ne consolideaza pozitia de facilitator in tranzitia catre o comunitate de business sustenabila, in timp ce ne continuam misiunea de a oferi clientilor nostri intreaga gama de produse de finantare potrivita nevoilor lor.” – Cristian Sporis, Vicepresedinte Corporatii, Raiffeisen Bank Romania. 

Parteneriatul cu SIXT Group Romania a fost conceput in urma identificarii unor nevoi evidente, rezultate in urma discutiilor cu clientii nostri, in cautare de solutii integrate pentru gestionarea flotei lor auto. In aceasta privinta, pe langa inchiriere, includerea unui spectru complet de servicii aferente utilizarii vehiculelor, reprezinta un beneficiu major. Parteneriatul cu SIXT Group Romania ne va oferi acces la noi resurse si expertiza. Vom construi impreuna cu partenerii nostri o viziune clara  care sa asigure accesul clientilor din cadrul Grupului Raiffeisen, existenti si potentiali, la servicii de leasing operational si management de flota de cea mai buna calitate, flexibile si personalizate. Aceasta asociere reprezinta totodata un reper important al strategiei noastre de crestere si consolidare, prin oferirea unei palete complete de servicii de finantare, la care adaugam si leasingul operational.” - Radu Ciocoiu, Director General, Raiffeisen Leasing.

"SIXT Group Romania semneaza cu entuziasm acest acord cu Raiffeisen Group, prin care vom oferi servicii de rent a car si de mobilitate operationala  unei palete si mai largi de clienti. Prin acest parteneriat ne propunem sa oferim si catre clientii din segmentele Corporate si Retail ai Raiffeisen Group o gama completa de servicii de mobilitate, precum si sa contribuim la sprijinirea tranzitiei pietei romanesti catre solutii de mobilitate operationala.” - Tal Lahav, CEO, SIXT Group Romania.

Despre Raiffeisen Bank Romania 

Raiffeisen Bank, banca universala de top, cu capitalizare si lichiditate solide activeaza pe piata bancara din Romania deservind peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.800 de angajati in 284 de unitati, 1.131 ATM-uri & MFM-uri si peste 27.800 POS-uri.    

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank sustine mediul economic din Romania, oferind produse si servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clientilor. Avand ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societatii prin finantarea economiei reale si sustenabile. Totodata, suntem implicati in comunitate, prin sustinerea a 5 piloni de dezvoltare: educatie, ecologie urbana, sport ca stil de viata sanatos, inovatie si nu in ultimul rand, arta si cultura. 

Din 2023, Raiffeisen Bank propune o noua abordare si perspectiva asupra serviciilor bancare, prin lansarea “Banking 1:1", o modalitate interactiva de a simula configurarea  unui plan financiar pentru clientii nostri, folosind aplicatia Smart Finance, dezvoltata de echipa din Romania. www.raiffeisen.ro

Despre Raiffeisen Rent

Raiffeisen Rent face parte din Grupul Raiffeisen, un grup financiar de prestigiu, cu o istorie de peste 30 de ani in Romania. Raiffeisen este un nume de incredere, care ofera solutii financiare accesibile, eficiente si sustenabile pentru milioane de clienti din intreaga lume. Viziunea companiei este sa devenim o companie cu relevanta si de incredere pentru clienti, in piata din Romania, in domeniul leasingului operational si un partener de incredere, care sa ii ajute pe clientii sai sa isi atinga obiectivele de afaceri.

Despre SIXT Group Romania 

SIXT Group Romania este prima companie de leasing operational din Romania si una dintre companiile de top care ofera servicii de Rent a Car si de Leasing Operational pe piata autohtona. Grupul este unic prin sistemul "One-Stop Shop" si prin conceptul "Always Yes". SIXT Group Romania este lider de piata in activitatile sale ca rezultat direct al concentrarii pe furnizarea de servicii de cea mai buna calitate, flexibilitate si solutii personalizate catre clientii sai.

Prin sistemul ”One-Stop Shop", SIXT Group Romania ofera toate serviciile sub aceeasi umbrela: leasing operational (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), masini second-hand (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) si service auto - (autorizat Renault, Dacia si multi-brand - (www.union-motors.ro) si importator de autobuze Electric BYD.

SIXT Group Romania este, de asemenea, implicat in numeroase proiecte  educationale prin platforma #AlwaysYesToEducation. Grija pentru comunitate si educatia sunt valori care conteaza si ne diferentiaza.  www.sixtgroup.ro

Autori

foto
RAIFFEISEN BANK SA