loader
Antreprenori si manageri din Bihor si din judetele invecinate se vor intalni pe 26 martie 2024 la conferinta Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient.” de la Oradea

Antreprenori si manageri din Bihor si din judetele invecinate se vor intalni pe 26 martie 2024 la conferinta Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient.” de la Oradea

Road show-ul de conferinte ”Business Evolution”, aflat la a 16-a editie anuala, va continua la Craiova pe 3 aprilie si la Suceava pe 17 aprilie 2024

Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro care promoveaza solutii si idei, venite de la cele mai performante companii, liderii si specialistii acestora, incepe anul acesta cu editia care va avea loc pe 26 martie 2024 la Oradea, de la 8:30, la Hotel Ramada by Wyndham.

Cu peste 15.000 de participanti, din partea a mai mult de 11.200 de companii la editiile anterioare, acest road show aduce solutii imediat aplicabile si practice, concepte inovatoare de rezolvare a problemelor, abordari neconventionale dovedite, instrumente si resurse pentru identificarea de noi modele de afaceri si metode de crestere.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a explora solutiile si resursele pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor in contextul actualelor provocari. Subiectele de dezbatere vor include finantarea si digitalizarea companiilor, tranzitia verde si adaptarea la cerintele in continua schimbare ale clientilor si ale pietei.

In acest context, road show-ul Business Evolution ofera raspunsuri si solutii relevante la cele mai importante intrebari si preocupari ale managerilor si antreprenorilor.

Evenimentul, co-organizat cu Asociatia Firmelor Bihorene, este sustinut de: Partenerul Principal - Raiffeisen Bank Romania, impreuna cu Partenerii - Orange Business, Raiffeisen Leasing Romania, Oscar Downstream, Mobexpert, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea, Valoria Business Solutions, DigiQuery, Tudor Galos Consulting, Wise Money Fonduri Europene, Dent Estet, Kompass Romania si cu Partenerul de mobilitate - BMW Grup West Premium.

Agenda conferintei include o sesiune care abordeaza strategii pentru dezvoltare, una de prezentari practice si un workshop, dupa cum urmeaza:

08:30 – 09:00 – Inregistrarea participantilor

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare

• Octavian Dan, Presedinte, Asociatia Firmelor Bihorene

• Alina Silaghi, Director General, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea

• Nicolae Banica, Chief Executive Officer, Oscar Downstream

• Marius Filipas, Director Regional IMM Banat-Crisana, Raiffeisen Bank Romania

• Tudor Dobrescu, National Sales Director, Raiffeisen Leasing Romania

11:00 – 11:30 – Pauza de cafea si networking

11:30 – 13:15 – How To...? – Prezentari aplicate si sesiuni interactive

• Cristian Turcin, Product Manager, Cloud, Colocation & Professional Services, Orange Business

• Alina Ungurianu, Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene

• Tudor Galos, Senior Consultant, Tudor Galos Consulting

• Irina Vijoli, Founding Partner, DigiQuery

13:15 – 14:00 Pauza de pranz si networking

14:00 – 15:00 – Workshop cu tema ”Managementul transformarilor accelerate”

• Elena Badea, Managing Director, Valoria Business Solutions

Radu Soviani, cunoscut analist si jurnalist economic, va modera discutiile despre solutiile de finantare, evolutie si transformarea digitala sustenabila, cresterea si extinderea ariei vanzarilor, impactul AI in business, managementul schimbarii dar si aspecte specifice mediului de afaceri local si regional.

„De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai apreciat road show de conferinte de liderii business si managerii din IMM-uri. De fiecare data oferim un mix echilibrat de subiecte strategice si operationale, asigurandu-ne ca fiecare participant pleaca cu cunostinte valoroase si solutii practice.

In aceasta perioada de transformari accelerate dorim sa facilitam transferul de know-how, sprijinind echipele de management in abordarea eficienta a provocarilor din mediul de afaceri”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toti membrii din conducerea companiilor, precum si pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vanzari, marketing care vor putea face schimb de idei pentru impartasi cele mai bune practici si a asculta specialistii si expertii invitati ca vorbitori.

De asemenea, conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si de a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Transilvania Business Magazine, Agerpres, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Jurnal de Craiova, Spotmedia.ro, SpatiulConstruit.ro, Reusita si Bucuresti Business.

La conferinta se pot inscrie pana la 3 participanti din cadrul unei firme. Participarea nu implica nicio taxa. Inregistrarile se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

 

                                                                                                                     * * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferinte dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar si managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vanzari pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din mediul macro-enonomic, precum si tendinte si oportunitati. Seria de conferinte Business Evolution ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL