loader
EY si UiPath conecteaza companiile cu tehnologia RPA (robotic process automation)

EY si UiPath conecteaza companiile cu tehnologia RPA (robotic process automation)

EY anunta colaborarea cu UiPath, furnizorul de solutii software de automatizare a proceselor (RPA) si de automatizare inteligenta (IA), prin care doreste sa ajute organizatiile de la nivel global sa implementeze si sa beneficieze de avantajele tehnologiei RPA.

Astfel, EY pune la dispozitia companiilor software-ul UiPath ale carui capabilitati ajuta organizatiile sa dezvolte servicii noi sau sa-si conecteze sistemele existente la tehnologiile digitale bazate pe roboti, in vederea cresterii vitezei, eficientei si pentru a-si imbunatati si transforma serviciile.

 

Aceasta colaborarea face parte din strategia globala a EY, de automatizare inteligenta a companiilor, prin care sa aduca mai multa valoare clientilor prin furnizarea de solutii de business specifice fiecarui sector.

 

Vargha Moayed, liderul Centrului de Excelenta in RPA si liderul departamentului de asistenta in afaceri, EY Romania, spune: "Suntem foarte mandri ca ceea ce a inceput ca o colaborare locala intre EY Romania si UiPath a devenit acum una globala. Am construit un centru de excelenta RPA in Bucuresti pentru a ne putea ajuta clientii sa profite pe deplin de aceasta tehnologie care necesita nu numai cunoastere tehnica, ci si o cunoastere intima a proceselor dintr-o companie si a felului in care ele pot fi optimizate. RPA este cu adevarat o tehnologie disruptiva care va fi o componenta-cheie a calatoriei digitale a oricarei organizatii in anii ce vor urma."

 

EY colaboreaza cu companii precum UiPath pentru a combina solutiile inteligente de automatizare cu inteligenta artificiala (AI) si cu analiza inteligenta a datelor, astfel incat sa fluidizeze transformarile operationale sau pe cele de la nivelul intregului model de business prin care trec companiile.

 

Compania EY este in acest moment unul dintre cei mai importanti utilizatori ai tehnologiei RPA, care foloseste peste 1.100 de roboti in sustinerea afacerilor si a clientilor EY.

 

De exemplu, EY a colaborat cu UiPath pentru a ajuta un funizor global de asigurari sa implementeze RPA si IA, printr-un demers adaptat la specificul industriei. Ca rezultat, asiguratorul si-a amortizat investitia si a redus ciclul de decontare a daunelor de la 10-15 zile la 1-2 zile, putand, astfel, sa asigure o viteza si o eficienta crescute in serviciile prestate pentru clienti.

 

Daniel Dines, CEO si co-fondator al UiPath, spune:


"Prin colaborarea cu EY, ajutam mai multe companii sa constientizeze ca RPA este o oportunitate reala de a obtine beneficii importante, de la performanta proceselor de business la imbunatatirea marjelor operationale sau, in general, la cresterea competitivitatii. Experienta de implementare a EY si abilitatea firmelor membre EY de a furniza acest tip de servicii prin care asista organizatiile pe parcursul intregii calatorii RPA, de la definirea strategiei la imbunatatirea continua si inovare, sunt esentiale in furnizarea de capabilitati noi catre organizatii. "

 

Specialistii UiPath si EY Romania vor discuta maine despre beneficiile pe care le aduce RPA in cadrul 2nd Automation Conference. Powering the next wave of white-collar automation.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL