loader
EY a asistat Grupul TMF in achizitia Contexpert, o companie de top din Romania specializata in aria serviciilor contabile, de audit, de fiscalitate si salarizare

EY a asistat Grupul TMF in achizitia Contexpert, o companie de top din Romania specializata in aria serviciilor contabile, de audit, de fiscalitate si salarizare

Aceasta tranzactie este un nou punct de referinta in dezvoltarea operatiunilor Grupului TMF in Romania, contribuind la extinderea amprentei companiei in sud-estul Europei

EY Romania a asistat Grupul TMF, lider al serviciilor de conformitate si servicii administrative in achizitia Contexpert, o companie de top din Romania, specializata in aria serviciilor contabile, de audit, de fiscalitate si salarizare. Aceasta tranzactie este un nou punct de referinta in dezvoltarea operatiunilor Grupului TMF in Romania, contribuind la extinderea amprentei companiei in sud-estul Europei.

Contexpert a fost infiintata in urma cu 26 ani si a devenit o companie respectata in domeniul serviciilor de contabilitate din Romania, avand un portofoliu larg de clienti, atat companii nationale, cat si multinationale.

Grupul TMF este un furnizor de top de servicii administrative, ajutand clientii sa investeasca si sa opereze in siguranta in intreaga lume, cu 10.000 de experti si 125 de birouri in 86 de jurisdictii.

Echipele EY, conduse de Peter Latos si Miruna Enache au oferit servicii financiare si fiscale de asistenta catre Grupul TMF in decursul tranzactiei, lucrand indeaproape cu managementul pentru finalizarea cu succes a procesului.

 

                                                                                                            ***

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 49,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2023. Reteaua noastra este integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY furnizeaza, cu ajutorul celor peste 1.000 de angajati din Romania si Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistenta fiscala, juridica, strategie si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL