loader
PwC Romania a asistat fondul de investitii Mitiska REIM in vanzarea celor 25 de parcuri de retail detinute in Romania catre LCP Group

PwC Romania a asistat fondul de investitii Mitiska REIM in vanzarea celor 25 de parcuri de retail detinute in Romania catre LCP Group

In cadrul acestei tranzactii, echipa PwC a acordat servicii de vendor due diligence financiar si fiscal

O echipa de specialisti in tranzactii ai PwC Romania a acordat asistenta fondului de investitii Mitiska REIM, specializat in piata imobiliara, in tranzactia prin care a vandut cele 25 de parcuri de retail detinute in Romania catre LCP Group.

In cadrul acestei tranzactii, echipa PwC a acordat servicii de vendor due diligence financiar si fiscal.

Dupa o perioada cu putine tranzactii in sectorul de real estate comparativ cu perioadele precedente, ne bucuram ca am asistat una dintre cele mai importante tranzactii din anul 2023 din acest sector. Multumim clientului nostru pentru increderea acordata pentru a-i asista in acest proces”, a declarat Cornelia Bumbacea, Partener M&A, PwC Romania.

Dupa ce a construit 25 de parcuri pentru retaileri importanti prezenti in Romania, Mitiska REIM face exitul de pe piata romaneasca, lasand loc unui alt investitor imobiliar important. Ne bucuram ca am fost parte din aceasta tranzactie si felicit toti colegii pentru aceasta reusita”, a aratat Andreea Mitirita, Partener Taxe PwC Romania.

Echipa PwC Romania a fost formata din Cornelia Bumbacea, Partener, Andreea Mitirita, Partener, Andreea Bistriceanu, Director, Cristina Fuioaga, Director, Laura Paraschiv, Senior Manager, Diana Vaduva, Senior Manager, Emilia Necula, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Georgiana Ghita, Manager, Vasile Popa, Senior Associate,  Lavinia Sandu, Senior Associate, Romina Alecu, Senior Associate, Emran Regep, Senior Associate, Lacramioara Tighilici, Senior Associate, si Claudiu Bors, Associate.

Despre PwC Romania

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 151 de tari cu mai mult de 364.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul consultantei pentru afaceri, auditului si consultantei fiscale. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL