loader
Dinu Bumbacea preia conducerea PwC Romania de la Ionut Simion, incepand cu 1 iulie 2021

Dinu Bumbacea preia conducerea PwC Romania de la Ionut Simion, incepand cu 1 iulie 2021

Dinu Bumbacea devine Country Managing Partner PwC Romania incepand cu 1 iulie 2021, preluand acest rol de la Ionut Simion care a condus compania timp de 6 ani.

Dinu Bumbacea devine Country Managing Partner PwC Romania incepand cu 1 iulie 2021, preluand acest rol de la Ionut Simion care a condus compania timp de 6 ani. Ionut va continua in cadrul PwC Romania, coordonand dezvoltarea portofoliului de clienti strategici, precum si practica de preturi de transfer la nivelul Europei Centrale si de Est.

”Ma bucur sa preiau conducerea firmei unde mi-am inceput cariera in urma cu 28 de ani si ii multumesc lui Ionut pentru rezultatele exceptionale din timpul mandatului sau. Traim vremuri fara precedent, care ne-au aratat cat de vulnerabili suntem, dar mai ales cat de puternici suntem impreuna. Vom continua sa fim alaturi de clientii nostri, oferind servicii cu valoare adaugata, de colegii nostri, cladind echipe performante si motivate, si nu in ultimul rand alaturi de comunitatile in care traim si lucram”, a declarat Dinu Bumbacea.

”Sunt onorat ca am avut privilegiul sa conduc sase ani PwC Romania, perioada in care serviciile noastre s-au dezvoltat constant, devenind liderii pietei de consultanta din Romania si contribuind in mod activ la consolidarea mediului de afaceri romanesc. Doresc sa le multumesc clientilor firmei pentru increderea acordata si pentru oportunitatea de a adauga valoare afacerilor acestora. Le multumesc, de asemenea, colaboratorilor si colegilor pentru realizarile din ultimii ani, dar mai ales pentru profesionalismul, spiritul de echipa si devotamentul de care au dat dovada intr-o perioada cu mari provocari”, a spus Ionut Simion.

Cu peste 28 de ani de experienta in servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu este Liderul Departamentului de Consultanta pentru Afaceri PwC Romania. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gama larga de proiecte de consultanta in Romania si Europa Centrala si de Est, in diverse industrii. Este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Politehnicii Bucuresti, detine un master in inginerie electrica in cadrul Georgia Institute of Technology SUA si o diploma de specializare in tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franta. Este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

wC Romania marcheaza in acest an 30 de ani de activitate pe piata locala, fiind prima mare companie de servicii profesionale inregistrata in Romania dupa 1989.  In prezent, echipa PwC Romania si Moldova numara peste 800 de profesionisti si este coordonata de 21 Parteneri, avand birouri deschise in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Chisinau.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL