loader
Deloitte, desemnat de Brand Finance cel mai valoros si mai puternic brand din lume in randul serviciilor comerciale

Deloitte, desemnat de Brand Finance cel mai valoros si mai puternic brand din lume in randul serviciilor comerciale

Cu o valoare a brandului de 29,7 miliarde de dolari americani, Deloitte se afla pe primul loc si in topul celor mai valoroase branduri de servicii profesionale

Deloitte a fost desemnat cel mai valoros si mai puternic brand din lume in randul serviciilor comerciale, conform editiei din acest an a raportului Brand Finance dedicat serviciilor comerciale. Brand Finance, cea mai mare firma independenta globala in consultanta de evaluare si strategie de brand, calculeaza valoarea totala si forta brandului in baza unor analize care tin cont de investitia de marketing, de perceptia brandului in randul clientilor, angajatilor si al altor parti interesate (stakeholder equity) si de performanta de piata a businessului.

Cu o valoare a brandului de 29,7 miliarde de dolari americani, in crestere cu 42% fata de anul anterior, Deloitte se afla pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri de servicii comerciale si, implicit, in topul celor mai valoroase branduri de servicii profesionale. In ceea ce priveste forta brandului, Brand Finance a calculat un scor BSI (Brand Strength Index) de 91,24 din 100 si a atribuit Deloitte ratingul maxim, AAA+.

Cresterea valorii si a fortei brandului Deloitte se bazeaza pe investitiile constante si consecvente, pe imbunatatirea reputatiei si pe rezultatele de business solide, conform raportului.

Cele mai recente rezultate financiare anuntate de Deloitte la New York pentru anul financiar incheiat la 31 mai 2019 confirma cresterea puternica pe toate cele cinci linii de servicii – Audit si servicii conexe, Consultanta in management, Consultanta financiara, Consultanta in managementul riscului, Servicii fiscale si juridice. Veniturile globale au crescut pentru al zecelea an consecutiv, ajungand la valoarea record de 46,2 miliarde de dolari americani, cu 9,4% mai mult fata de anul anterior, plasand Deloitte in pozitia de lider detasat in domeniul serviciilor profesionale.

„Desi tara noastra are o pondere mica in amprenta globala a Deloitte, suntem mandri sa contribuim la performanta brandului si la cea financiara – veniturile locale au crescut chiar intr-un ritm mai alert decat media la nivel global. Romania este o tara importanta pentru Deloitte, cu o echipa dinamica si inovatoare, care exceleaza atat in liniile de business care deservesc clientii din Romania, cat si in centrele de servicii care lucreaza pentru alte piete impreuna cu colegi din reteaua globala. Suntem astazi peste 1.700 de profesionisti care colaboreaza intr-un mediu bazat pe incluziune si pe autonomie, care stimuleaza dezvoltarea personala si profesionala. Pentru noi, este un privilegiu sa facem parte din cea mai veche si mai mare firma de servicii profesionale din lume”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Autori

foto
DELOITTE AUDIT SRL