loader
Ariston Thermo Romania deschide un showroom la Cluj-Napoca, cel mai modern din zona de nord-vest a tarii

Ariston Thermo Romania deschide un showroom la Cluj-Napoca, cel mai modern din zona de nord-vest a tarii

Cluj-Napoca cunoaste una dintre cele mai dinamice evolutii la nivel de proiecte rezidentiale si comerciale, astfel ca cererea pentru echipamente de incalzit moderne si eficiente creste sustinut

Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, deschide joi, 26 septembrie, un showroom la Cluj-Napoca, de unde clientii din zona de nord-vest a tarii pot achizitiona cele mai noi sisteme de incalzire si de producere a apei calde menajere pentru locuinte si constructii comerciale de la Ariston, Chaffoteaux si Elco.

Suntem bucurosi ca incepand de astazi suntem mai aproape de clientii nostri din zona de nord-vest a tarii. Cluj-Napoca cunoaste una dintre cele mai dinamice evolutii la nivel de proiecte rezidentiale si comerciale, astfel ca cererea pentru echipamente de incalzit moderne si eficiente creste sustinut. Mai bine de un sfert din vanzarile Ariston provin din Transilvania si suntem increzatori in perspectiva acestei regiuni”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Zona de nord-vest dispune in prezent de peste 1,17 milioane de locuinte, majoritatea avand montata o centrala termica. In ultimii trei au fost finalizate aproximativ 30.000 de locuinte noi in zona de nord-vest a tarii, aproape 64% dintre acestea fiind localizate in judetul Cluj, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Cel mai bun an pentru zona de nord-vest a fost anul 2018, cand numarul locuintelor finalizate a depasit pragul de 11.000 de unitati.

Situat pe strada Fabricii numarul 1-3, noul showroom dispune de o suprafata de aproape 100 mp, spatiul fiind proiectat cu un design ultra-modern, menit sa puna in valoare tehnologiile inovatoare ale sistemelor de incalzit si producere a apei calde menajere. Clientii pot achizitiona, printre altele, centrale termice pentru locuinte si spatii industriale, boilere, pompe de caldura sau accesorii. Tot aici, vor avea loc cursuri de service si prezentari tehnice pentru specialisti despre noile game de produse.

Showroomul este realizat in colaborare cu Dumas Instal, partener autorizat Ariston de distributie si service din anul 2011. Acesta este al treilea showroom cu centru de pregatire deschis de Ariston, alaturi de cele din Bucuresti si Medias.

Despre Ariston Thermo Romania

Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

Autori

foto
ARISTON THERMO ROMANIA SRL