loader
Reteaua Synevo continua sa se extinda ajungand sa acopere 50 de orase din tara

Reteaua Synevo continua sa se extinda ajungand sa acopere 50 de orase din tara

Synevo Romania a inaugurat pe 23 septembrie primul sau centru de recoltare din Otopeni, al 50-lea oras din tara in care reteaua Synevo este prezenta

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic de laborator, a inaugurat pe data de 23 septembrie primul sau centru de recoltare din Otopeni. Acesta este al 50-lea oras din tara in care reteaua Synevo este prezenta. In Ilfov, compania mai detine puncte de recoltare in Voluntari si in Chiajna, localitate unde este amplasat si Laboratorul Central de Referinta. In urma inaugurarii centrului din Otopeni, reteaua Synevo a ajuns la un total de 112 centre de recoltare si 17 laboratoare, amplasate in 36 de judete diferite.

Centrul de recoltare din Otopeni este amplasat pe Calea Bucuresti nr. 80 si dispune de doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice. Centrul este arondat Laboratorului Central de Referinta din Chiajna.

Synevo are o prezenta puternica in sudul tarii, in special in orasele Ploiesti si Pitesti unde detine  patru, respectiv trei centre de recoltare si in Craiova unde Synevo opereaza trei centre de recoltare si un laborator. Synevo mai este prezent si in Buzau, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste, Oltenita si Turnul Severin.

Deschiderea noului centru de recoltare ne permite sa aducem cat mai aproape de pacientii din Otopeni un portofoliu complex de teste de laborator, contribuind astfel la cresterea calitatii ingrijirii medicale. Synevo va continua sa investeasca pentru a ramane un partener de incredere atat pentru pacienti, cat si pentru profesionistii din domeniul sanatatii din intreaga tara”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona de Sud Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Dupa primele sase luni ale acestui an Medicover a raportat ca Divizia de Servicii de  Diagnostic din care face parte Synevo Romania a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decat anul trecut.

Laboratorul Central din Chiajna este una dintre cele mai mari unitati de acest tip din regiunea de Sud-Est a Europei, fiind un hub care deserveste pacienti din cinci tari diferite. Compania a achizitionat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic in Romania, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui numar de aproximativ 8.000 de teste/ora, cu acuratete maxima.

Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare noi in toata tara. Anul acesta compania a adaugat retelei 14 centre de recoltare si un laborator.

Despre Synevo Romania

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului aproximativ 16 milioane de teste.

Synevo Romania face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, infiintat in 1995.

Autori

foto
SYNEVO ROMANIA SRL