loader
Crystal Talent Solutions – Noii membri ai aliantei universitare

Crystal Talent Solutions – Noii membri ai aliantei universitare

Crystal Talent Solutions stabileste legatura lipsa dintre cererea mediului de afaceri si sectorul educatiei, dintre lumea academica si studentii ce reprezinta talentele de maine

Crystal System a inteles, inca de la inceputul activitatii sale, ca exista o lipsa de resurse calificate pe piata IT&C. Pentru a umple acest gol cu profesionisti din domeniul IT&C, Crystal System a initiat, incepand din anul 2004, programele sale educationale universitare, cunoscute in prezent ca platforma Crystal Talent Solutions. Programul se bazeaza pe metodologii stiintifice pentru transfer avansat si accelerat de cunostinte si metode de predare, cum ar fi comunitatile de practica si metodologia Nonaka de management al cunostintelor. In cadrul comunitatilor de practica, Crystal Talent Solutions stabileste legatura lipsa dintre cererea mediului de afaceri si sectorul educatiei, dintre lumea academica si studentii ce reprezinta talentele de maine.

Programele educationale Crystal University ofera gratuit cursuri relevante de IT&C pentru studentii din universitatile publice. Aceste cursuri includ elemente de baza precum Algorithm, SQL, Java, ABAP, dar si subiecte si aplicatii mai complexe precum Data Science, Data Mining, in context Cyber Security Environments, Building Information Modeling „BIM”, Industry 4.0, IoT, Cloud Computing, Big Data si multe altele. Pana in 2020, Crystal System a oferit aceste cursuri in opt universitati publice din sud-estul Europei si a asigurat un schimb stiintific, academic de cunostinte cu parteneriate de cercetare si dezvoltare, pentru universitatile din reteaua sa.

La cea de-a 20-a aniversare, Crystal System anunta cu mandrie primirea a doi noi parteneri in cadrul programului sau de alianta universitara:

UNIVERSITATEA DIN PITESTI unde accentul educational va fi pus pe aplicatiile din industria 4.0, managementul datelor, cloud-computing si Big Data din domenii precum productia auto, ingineria mecanica si electrica,

UNIVERSITATEA TEHNICA DE INGINERIE CIVILA BUCURESTI, unde accentul va fi reprezentat de segmentul constructii, servicii din domeniul constructiilor si imobiliare 4.0, incluzand subiecte precum BIM, Realitate virtuala, Realitate augmentata, Managementul proiectelor de constructii, Cladiri si orase inteligente, dar si de inginerie specifice, cum ar fi protectia seismica sau tunnel jacking si multe altele care vor fi integrate.

In mod constant Crystal Talent Solutions pregateste mai multi studenti decat solicita propriile sale departamente, in medie Crystal educa peste 1.500 de studenti pe an din toate universitatile afiliate. In felul aceasta, Crystal Talent Solutions ajuta la reducerea decalajului de resurse calificate si contribuie activ la dezvoltarea regionala a comunitatilor in care Crystal Talent Solutions este activa. De asemenea, Crystal Talent Solutions sustine mediul de afaceri sa gaseasca talentele potrivite si ii sprijina pe studenti sa isi gaseasca drumul catre viitoarea lor cariera.

Autori

foto
CRYSTAL SYSTEM SRL