loader
ALTEX doneaza patru hectare de teren autoritatilor locale pentru edificarea unui spital in Piatra Neamt

ALTEX doneaza patru hectare de teren autoritatilor locale pentru edificarea unui spital in Piatra Neamt

De la inceputul pandemiei, Grupul Altex a facut donatii importante catre sistemul sanitar, IGSU si Inspectoratul General al Politiei Romane

ALTEX Romania, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, continua sa sustina eforturile autoritatilor romane pentru imbunatatirea serviciilor medicale oferite in sistemul sanitar de stat.

De la inceputul pandemiei, Grupul Altex a facut donatii importante catre sistemul sanitar, IGSU si Inspectoratul General al Politiei Romane. Cel mai mare retailer electro-IT din Romania a utilat cu monitoare si ventilatoare paturi de terapie intensiva la spitalele din tara, a donat lanterne, telefoane si laptopuri pentru politistii romani, milioane de masti pentru personalul medical si echipajele SMURD, echipamente IT pentru unitatile suport Bucurestii Noi si Cluj, a donat Directiei de Sanatate Publica Bucuresti dispozitive electronice de aproape 30.000 euro si a dotat integral cu aparatura de ultima generatie sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, afectata de incendiul din 14 noiembrie 2020.

Recent, Grupul ALTEX a comunicat autoritatilor locale din Piatra Neamt dorinta de a dona acestora, in scopul edificarii unui nou spital, o suprafata de 4 hectare pe care o detine in Municipiul Piatra Neamt pe Strada Mihai Viteazul, in vecinatatea Salii Polivalente.

Grupul ALTEX a fost si este un pilon al societatii romanesti. M-am nascut si m-am format in Piatra Neamt, aici am urmat scoala si liceul. Nu pot si nu vreau sa raman indiferent la tragedia ce a lovit in luna noiembrie a anului trecut orasul caruia ii datorez atatea”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Altex s-a implicat si continua sa se implice activ in sprijinirea sistemului medical din Romania. Alaturi de Fundatia Altex, retailer-ul deruleaza campania „#impreuna pentru Romania. Salvam vieti” prin intermediul careia, pana la acest moment, a fost donata aparatura necesara pentru sectiile de terapie intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Dr. Victor Babes” din Bucuresti, dar si de la Spitalul Clinic Colentina.

Despre ALTEX Romania

Altex Romania este lider pe piata de retail din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in tara. In peste 29 de ani de provocari, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Inca de la infiintare, compania Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare accesibile.

Altex ofera clientilor o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Serviciul de 2X diferenta versus alte magazine online sau offline asigura clientilor cel mai mic pret din Romania.

Pentru a-si ajuta clientii sa aiba acces la finantare, Altex a infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ofera solutii optime de finantare la dobanzi scazute, pentru achizitia articolelor de pe website si din reteaua nationala de magazine.

Autori

foto
ALTEX ROMANIA SRL