loader
BestJobs: Peste 20.000 dintre candidatii care si-au actualizat CV-ul online vara aceasta au ales sa sustina cele 3 proiecte de educatie din campania „Doneaza cu CV-ul tau”

BestJobs: Peste 20.000 dintre candidatii care si-au actualizat CV-ul online vara aceasta au ales sa sustina cele 3 proiecte de educatie din campania „Doneaza cu CV-ul tau”

Prin campania «Doneaza cu CV-ul tau», BestJobs si-a propus sa determine candidatii sa fie proactivi si sa isi tina profilul la zi, dar si sa faca o fapta buna, sprijinind proiecte cu impact in societate

Anul 2022 a inceput favorabil pentru candidati, pe fondul nevoii acute de specialisti in numeroase domenii. In loc sa-si maximizeze aceste sanse si sa atraga oferte de munca potrivite, doar 33% dintre candidati aleg sa isi mentina CV-ul actualizat, dupa cum arata un sondaj recent BestJobs. Tocmai de aceea, in perioada mai-iulie, BestJobs a initiat campania „Doneaza cu CV-ul tau”, prin care a incurajat candidatii sa isi tina profilul la zi, dar si sa contribuie in societate.

Peste 20.000 dintre cei care si-au actualizat profilul profesional in aceasta perioada au ales sa sustina cele trei proiecte educationale din campania „Doneaza cu CV-ul tau”. 85% dintre acestia au bifat in profilul lor posibilitatea de a aparea in cautarile angajatorilor ca disponibili pentru a fi contactati.

Actualizarea CV-ului cu regularitate devine un «must» pentru candidatii care sunt in cautare de noi oportunitati profesionale si vor sa fie usor de gasit de angajatori. Prin campania «Doneaza cu CV-ul tau», BestJobs si-a propus sa determine candidatii sa fie proactivi si sa isi tina profilul la zi, dar si sa faca o fapta buna, sprijinind proiecte cu impact in societate. Ne bucura faptul ca acest demers a deschis apetitul candidatilor de a se expune la ce ofera piata muncii si de a face o schimbare in bine in comunitate”, spune Ana Visian, Marketing Manager BestJobs.

Perioada campaniei a coincis si cu activitatea intensa a angajatorilor, acestia efectuand 215.000 de contactari in intervalul mai-iulie. Cele mai multe oferte de angajare au fost facute pentru pozitii din domeniul Vanzari, pentru reprezentanti, agenti, consultanti sau consilieri vanzari. Au fost facute oferte de angajare si pentru roluri din Contabilitate, precum contabil, economist si analist financiar, din Management si de asemenea IT (programator si dezvoltator software).

                                            

Campania „Doneaza cu CV-ul tau”, initiata de BestJobs, a contribuit la sustinerea a trei proiecte de educatie si a determinat candidatii sa isi tina profilul profesional actualizat

In cadrul campaniei, candidatii romani au fost incurajati sa isi actualizeze CV-ul, pentru a avea mai multe sanse sa isi gaseasca un loc de munca, iar platforma a donat in schimb o suma de bani pentru o cauza dintre cele trei sustinute, la alegerea candidatului. 41% dintre romanii care si-au actualizat CV-ul au ales proiectul de educatie „Crestem Viitor”, prin care Scoala de Valori ajuta 30 de copii din familii cu situatii financiare precare sa se pregateasca si sa reuseasca la examenul de Bacalaureat, in timp ce 28% au sprijinit proiectul „Primul meu CV”, un program de pregatire dedicat elevilor de clasa a XII-a din mediul rural, iar 11% „Superheroyi de Ucraina”, un hub de suport si activitati didactice dedicat copiilor ucraineni refugiati, ambele dezvoltate de Asociatia pentru Responsabilitate Sociala „Plan B”.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, BestJobs se implica permanent in transformarea si inovarea industriei de recrutare online si integreaza astazi tehnologii digitale de ultima generatie si servicii conexe recrutarii pentru a oferi cele mai eficiente solutii de angajare, recrutare si de dezvoltare profesionala si personala. In orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesionisti conectati la piata muncii, peste 40.000 de joburi si mii de freelanceri, agenti de recrutare sau specialisti in dezvoltare profesionala si personala (coachi, mentori, terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti).

Autori

foto
BESTJOBS RECRUTARE SA