loader
Huawei si AppGallery ii asteapta pe vizitatori la ComicCon 2022 cu jocuri, produse noi si vouchere

Huawei si AppGallery ii asteapta pe vizitatori la ComicCon 2022 cu jocuri, produse noi si vouchere

Participantii la eveniment se pot distra la standul Huawei jucand popularul joc Angry Birds pe un ecran interactiv de mari dimensiuni

Huawei Consumer BG vine, alaturi de AppGallery, la ComicCon, unde vor putea fi vizitati de pasionatii de gaming si de iubitorii de gadgeturi la standul A13. Evenimentul se desfasoara in perioada 26-28 august la Romexpo. La standul Huawei & AppGallery, gamerii se pot bucura de jocurile preferate pe telefoanele HUAWEI P50 si Nova 9 SE, precum si pe monitoarele de gaming HUAWEI MateView 34”. Vizitatorii ComicCon pot vedea si testa produsele Huawei aflate la standul de prezentare, precum: tableta HUAWEI MatePad Paper, telefonul HUAWEI Nova 9, laptopul HUAWEI MateBook D16, monitorul de gaming HUAWEI MateView GT 27” si routerul HUAWEI WiFi Mesh 3.

Participantii la eveniment se pot distra la standul Huawei jucand popularul joc Angry Birds pe un ecran interactiv de mari dimensiuni. In plus, vizitatorii pot instala AppGallery, magazinul de aplicatii al Huawei, unde se vor bucura de 10% Cash-Back si un cupon de pana la 50% reducere pentru jocuri de strategie, precum: Evony: The King`s Return, Guns of Glory: The Man In The Iron Mask si Lords Mobile, dar si pentru jocuri de actiune cum ar fi: FreeFire, PUBG si World of Tanks – Blitz. De asemenea, AppGallery ofera si o reducere de 20 de lei pentru o tranzactie de minim 40 de lei la jocurile din campania de vara.

Ne dorim ca vizitatorii care vor veni la ComicCon sa se bucure de experienta de utilizare oferita atat de device-urile Huawei, cat si de AppGallery, principalul nostru canal de descarcare a aplicatiilor intr-un telefon Huawei. Vrem sa venim cat mai aproape de utilizatorii nostri, intr-un mediu placut pentru iubitorii de gaming si de tehnologie, pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a deveni mai familiari cu tot ce inseamna Huawei si universul aplicatiilor care ne fac viata mai usoara.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

ComicCon este un eveniment care se adreseaza iubitorilor de gaming si tehnologie, comic books, filme, seriale TV, cosplay, manga si anime. Evenimentul a strans in jur de 52.000 de vizitatori in 2019 si aproximativ 48.000 in 2018. Printre vedetele care vor fi prezente la eveniment anul acesta se numara Graham McTavish, cunoscut din serialele Outlander, Lucifer si The Witcher, Clive Standen, care a jucat in Vikings, Taken si Doctor Who, precum si Kevin McNally, actor din filme precum The Crown, Dr Who si Pirates Of The Caribbean.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent si inovator, care permite dezvoltatorilor sa creeze experiente unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicatiilor sa fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort si o experienta mai simpla – iar acest lucru face parte din strategia extinsa "1+8+N" a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastra este de a crea o platforma de distributie a aplicatiilor deschisa, inovatoare, accesibila consumatorilor si, in acelasi timp, de a proteja cu strictete confidentialitatea si securitatea utilizatorilor, oferind in acelasi timp o experienta unica si inteligenta. Fiind unul din primele trei magazine de aplicatii la nivel global, AppGallery ofera o mare varietate de aplicatii globale si locale in 18 categorii, inclusiv navigare & transport, stiri, social media, shopping, moda si multe altele. AppGallery este disponibil in peste 170 de tari si regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din intreaga lume, distributiile totale de aplicatii depasind 432 miliarde in 2021.

Pentru actualizari regulate despre AppGallery, urmariti-ne pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube: https://www.youtube.com/c/AppGallery/featured

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Germania, Suedia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei si include smartphone-uri, computere si tablete, dispozitive din gama wearable si servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, Huawei ofera tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.huawei.com/en

Pentru noutati despre Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Community: Comunitatea Huawei