loader
Huawei Back To School continua cu reduceri de pana la 50% si noi surprize la produse din segmentul PC

Huawei Back To School continua cu reduceri de pana la 50% si noi surprize la produse din segmentul PC

A doua saptamana a campanie Back To School se concentreaza pe categoria PC

Cea de a doua saptamana a campaniei Back To School de la Huawei vine cu reduceri de pana la 50% la numeroase produse si noi oferte avantajoase la categoria PC. Utilizatorii pot cumpara acum laptopurile preferate la preturi reduse considerabil si se pot bucura de noi surprize si beneficii in magazinul online Huawei Store.

Pentru a intampina noul an scolar, Huawei a lansat campania de reduceri si oferte Back To School prin care utilizatorii se pot bucura de reduceri de pana la 50% la numeroase produse, dar si de jocuri si promotii inedite. Incepand de astazi, cea de a doua saptamana a campaniei Back To School vine cu reduceri la produsele din  categoria PC.  Aceste oferte speciale si beneficii vor ramane disponibile pana la finalul campaniei, pe 22 septembrie.

Astfel, laptopurile HUAWEI MateBook D 15 vin cu un discount considerabil. Varianta HUAWEI MateBook D 15 8GB + 256GB, cel mai accesibil laptop din generatia a zecea de PC-uri Huawei, va fi la pretul recomandat de 1.899 lei, pret redus cu 38%, iar varianta 8GB + 512GB va fi disponibila la 2.399 lei. Totodata, laptopul HUAWEI MateBook D 14 beneficiaza de un cupon de 10% reducere, pretul sau ajungand de la 3999 lei la 2.699 lei. De asemenea, toate aceste laptopuri vin la pachet cu o pereche de casti HUAWEI Classic Earphones (USB-C Edition) cadou, precum si cu un cantar HUAWEI Scale 3 gratuit.

De o oferta speciala va beneficia si HUAWEI MateBook X Pro, varianta 16GB + 1TB Ink Blue, care, pentru pretul de 9.999 lei, va veni la pachet cu un cantar HUAWEI Scale 3, cu o pereche de casti HUAWEI Classic Earphones si cu un smartwatch HUAWEI WATCH 3 Pro.

Exista si o gama diversa de oferte tip bundle. Clientii care doresc un router HUAWEI AX2 sau unul HUAWEI AX3 trebuie sa plateasca doar 49 lei, respectiv 99 lei in plus, in functie de varianta pe care o prefera. Iar pentru costul aditional de 299 lei, laptopul HUAWEI MateBook D15 poate veni insotit de un monitor HUAWEI MateView AD80, sau de un mouse Huawei GT.

O gama larga de beneficii pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt insotite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumparaturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, dupa cum urmeaza:

• Zilnic, utilizatorii pot sa participe la Caruselul Cupoanelor, pentru sansa de a castiga vouchere si oferte speciale. Utilizatorii pot invarti zilnic Caruselul, de cate doua ori pe zi, si sa castige vouchere in Huawei Store de pana la 1.000 lei si 10% pentru orice PC. Singura conditie de participare este sa detina sau sa isi creeze un ID HUAWEI. Voucherele castigate sunt ulterior afisate automat in contul lor. Printre cupoanele care pot fi castigate se numara:

o             Cupon HUAWEI nova Y70 - 150 lei;

o             Cupon HUAWEI P50 Pro/Pocket – 1.000 lei;

o             Cupon HUAWEI FreeBuds Pro 2 - 200 lei;

o             Cupon HUAWEI WATCH GT 3 Pro curea black – 300 lei;

o             Cupon HUAWEI WATCH FIT 2 Moon White – 200 lei.

• Livrarea este gratuita, cu optiunea de plata ramburs, pe tot parcursul campaniei.

• Utilizatorii pot opta pentru plata in 12 rate, fara dobanda.

• Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dubleaza. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate in discount la viitoarele cumparaturi.

• Utilizatorii se pot bucura la achizitionarea unui laptop sau smartphone Huawei de un pachet special, aceste produse venind impreuna cu un cantar HUAWEI Scale 3 gratuit.

Urmatoarele saptamani de campanie vor veni cu oferte atragatoare la dispozitivele din gama wearable, la smartphone-uri, respectiv la tablete. Dispozitivele care vor beneficia de reduceri sunt acelea care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a se numara printre preferatele utilizatorilor.

Campania Back To School se desfasoara pana in data de 22 septembrie, in limita stocului disponibil. Fiecare noua saptamana va aduce oferte la noi categorii de dispozitive, oferte care vor ramane valabile pana la finalul perioadei de promotii.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele si serviciile HUAWEI sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Germania, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei si include telefoane inteligente, computere si tablete, dispozitive purtabile si servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutati despre Huawei Consumer BG, urmati-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Autori