loader

Au inceput inscrierile pentru Accelerating Entrepreneurs 2017

EY lanseaza o noua editie a programului Accelerating Entrepreneurs, care se adreseaza viitorilor lideri de piata, companii antreprenoriale inovatoare aflate la inceput de drum, cu mare potential de crestere.

In cadrul acestui program, antreprenorii vor beneficia de consultanta din partea specialistilor EY si de oportunitatea unui schimb de experienta cu antreprenori de top, de la nivel global, in cadrul evenimentului „Strategic Growth Forum”, care va avea loc in februarie 2017, la Roma.

 

Programul se adreseaza startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa, iar inscrierile se fac online, pana pe 9 decembrie 2016.

 

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Audit Partner, EY Romania declara:
„Ne dorim sa atragem cat mai multe startup-uri romanesti pentru a se inscrie in program, crescand astfel sansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Roma. Oportunitatile de networking si mentorat oferite de eveniment sunt exceptionale. Vor fi prezenti peste 600 de participanti, printre care venture capitalists, reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 si unii dintre cei mai inovatori si dinamici antreprenori din lume. Ii asteptam alaturi de noi, in delegatia romaneasca de la Roma din februarie 2017, pe antreprenorii romani cu startup-uri in tehnologie!"

 

Candidatii selectati vor beneficia de:

? Participarea la programul dedicat din cadrul EY Strategic Growth Forum™ de la Roma, intre 8 si 10 februarie, toate cheltuieile vor fi suportate EY;
? Participarea la o sesiune EY Growth Navigator™;
? Consultanta permanenta din partea unui expert EY, indrumare si sfaturi utile pentru planurile viitoare de dezvoltare;
? Sansa de a-si crea relatii de mentorat si de networking cu oameni relevanti din industrie;
? Oportunitatea de a cunoaste antreprenori de top din intreaga lume.

 

La inscriere, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: sa fie fondatori si/sau directori ai unor companii private si principalii responsabili pentru performanta recenta a companiei, sa aiba o produs, serviciu sau un model de business care sa incorporeze o tehnologie inovatoare si sa urmareasca extinderea internationala ca parte a planului de dezvoltare.

 

Strategic Growth Forum™ face parte dintr-o serie de evenimente globale organizate de EY care conecteaza companii, investitori si lideri guvernamentali cu scopul de a impartasi strategii de crestere in cadrul regiunii mediteraneene si in intreaga lume.

 

****

 

Despre programul EY Accelerating Entrepreneurs
Programul EY Accelerating Entrepreneurs ajuta startup-urile cu ritm inalt de crestere din intreaga lume sa isi extinda afacerea prin intermediul indrumarilor personalizate si al networking-ului. Programul este conceput pentru a sustine dezvoltarea afacerilor antreprenorilor din tehnologie pentru a deveni lideri ai pietei globale de maine.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL