loader

Microsoft implementeaza SAP SuccessFactors, pentru transformarea proceselor de HR la nivel global

SAP, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, anunta ca Microsoft a ales suita SAP SuccessFactors HCM (human capital management) pentru a gestiona, la nivel global, procesele de HR in cloud.

Prin implementarea suitei complete SAP SuccessFactors HCM, Microsoft isi propune reducerea costurilor si cresterea eficientei proceselor de HR. De asemenea, compania are in vedere alinierea experientei candidatilor si angajatilor cu filosofia companiei, orientata spre mobilitate si cloud, in activitatile care au in vedere atragerea si recrutarea talentelor, cresterea nivelului de implicare si a rezultatelor.


Microsoft se alatura astfel unui portofoliu de peste 1.350 de companii care au implementat deja SAP SuccessFactors Employee Central, un sistem HR inovator, care depaseste limitele clasice ale automatizarii, permitand gestionarea eficienta, in cloud, a fortei de munca de la nivel global.


"Procesele de HR au crescut in complexitate in ultimii ani, mai ales ales raportat la companiile foarte mari. Microsoft este unul dintre clientii care au inteles ca transformarea digitala necesita o simplificare a acestei activitati si o migrare in mediul cloud, care ofera flexibilitate si inovatie constanta", a declarat Mike Ettling, presedinte SAP SuccessFactors.


Solutiile SAP SuccessFactors ofera utilizatorului o experienta facila, datorita interfetei moderne, intuitive, si a capabilitatilor avansate de colaborare, indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate.


“Odata cu accelerarea procesului de tranformare digitala si redefinire a viitorului industriei in care activam, este important sa implementam platforme inovatoare pentru atragerea si dezvoltarea talentelor in cadrul companiei, precum si pentru a creste productivitatea. Angajatii joaca un rol cheie in succesul companiei, iar SAP are o viziune comuna cu a noastra in ceea ce priveste simplificarea proceselor HR si dezvoltarea unor experiente moderne, integrate, pentru angajati", a declarat Jacky Wright, vicepresedinte IT in cadrul Microsoft.


Anuntul reprezinta un nou pas in parteneriatul dintre SAP si Microsoft, dupa ce recent SAP a ales Microsoft Azure ca serviciul de cloud public recomandat pentru solutiile SuccessFactors.
 

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL