loader
Anca Iulia Zegrean este noul Partener in firma de avocatura Biris Goran

Anca Iulia Zegrean este noul Partener in firma de avocatura Biris Goran

Anca Iulia Zegrean, Coordonatorul practicii de Dreptul Muncii la Biris Goran, a fost anuntata ca nou Partener in Biris Goran, una dintre firmele de avocatura de top din Romania

Anca ni s-a alaturat in anul 2012 si a avut o ascensiune clara, determinata si rapida catre rolul actual, de Partener. Acesta vine ca o recunoastere fireasca a contributiei esentiale a Ancai pe partea de litigii, taxe si dreptul muncii. Suntem bucurosi sa avem printre noi un adevarat leader, un om cu un potential de exceptie si cu un palmares de realizari pe masura”, a declarat Gabriel Biris, Partener fondator al casei de avocatura.

Anca Iulia Zegrean este cunoscuta pentru activitatea depusa in cadrul practicii de Dreptul Muncii, pe care o si conduce, de altfel, inca din anul 2016. Cu un portofoliu de clienti importanti si cu o complexitate a spetelor – de la cele mai frecvente pana la cele mai sofisticate precum hartuirea si egalitatea de sanse – Anca se numara printre specialistii cei mai consultati pe probleme de dreptul muncii, avand deopotriva si un numar important de contributii in presa domeniului si nu numai.

In mijlocul unor schimbari majore de paradigma, doresc sa aduc o contributie importanta in aducerea legii in pas cu noile realitati. Romania este in plina adaptare la normele europene in domeniul muncii, iar actorii pe piata fortei de munca au de integrat, adaptat si operat o suma impresionanta de schimbari in ceea ce ii priveste, iar eu doresc sa fac parte din aceasta schimbare” a spus, la randul ei, Anca Iulia Zegrean.

Biris Goran este o firma de avocatura cu peste 45 avocati si consultanti fiscali, fondata in anul 2006, avand expertiza legala extensiva in domenii precum fiscalitate, real estate, dreptul muncii, fuziuni si achizitii, concurenta, litigii si energie.

Echipa Biris Goran este apreciata ca una dintre firmele de top din Romania de catre organismele internationale in domeniu, precum Chambers Europe and European Legal 500.

Autori